Conferències

Cerca

Del
al

Banyoles

Dissabte, 11 desembre 2021

19.00. Museu Darder. Tarda de ciència amb el tema Terratrèmols a casa, a càrrec de Maria Ortuño.

Prop de Banyoles

Dijous, 09 desembre 2021

Girona

15.00. Edifici Sant Domènec (Sala Rafael Llussà). Conferència Memòria històrica: com retornar al periodisme literari, a càrrec d'Àngel Madrià, editor de la revista Gavarres. Dins del cicle de conferències i debats Pensar la comunicació. La comunicació en el context de la societat, del Grau de Comunicació Cultural de la UdG. 

19.00. Casa de Cultura. Conferència Alimentació: un camí cap l'equilibri i no cap al precipici. Salut, benestar i composició corporal, amb Toni Solà. Dins el cicle La tardor amb Neoma.

Figueres

18.30. Biblioteca Fages de Climent. Conferència Post scriptum (la imatge després de la paraula). Mirades creuades: Miquel Àngel llegeix Dant, a càrrec de Miquel del Pozo Puig, arquitecte i divulgador d'art. Acte de commemoració dels 700 anys de la mort de Dante Alighieri, el Dant.

L'Escala

16.00. Biblioteca Víctor Català. Xerrades Càritats, a càrrec de l'enetitat Càritas. Adreçat a la gent gran. Cada dijous fins al 16 de desembre.

Arbúcies

19.00. Llar de jubilats. Xerrada Drets socials i feminisme, a càrrec de Najat Driouech Ben Moussa, diputada al Parlament de Catalunya.

Divendres, 10 desembre 2021

La Bisbal d'Empordà

18.00. Ajuntament vell. Conferència Benestar emocional en la vellesa, a càrrec de Nuri Ros, psicòloga i psicoterapeuta del CC Baix Empordà. Dins les Jornades de salut mental a la Bisbal d'Empordà.

20.00. Teatre Mundial. Xerrada Trescant pels Alps du Valais, sobre un trekking de 8 dies des de Fionnay a Zermatt, a Suïssa, amb Pedro Morales, Mònica Plana, Quim Bosch i Nuri Duch. Dins el cicle de Viatges.

Dissabte, 11 desembre 2021

La Bisbal d'Empordà

12.00. Teatre Mundial. Xerrada sobre La restauració dels gegants perses de la Bisbal.

Dilluns, 13 desembre 2021

Girona

18.00. Aula A de la Casa de Cultura. Conferència Risc d'inundacions a Girona. Visió actualitzada, a càrrec de Joan Gaya, enginyer industrial. Presentació a càrrec de Jordi Dalmau, articulista i escriptor.