Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Barcelona

Dimecres, 21 març 2018

Alella

17.00. Llar d'infants municipal Els Pinyons. Xerrada Les necessitats bàsiques dels infants, a càrrec d'Alba Soler, mestra, terapeuta psicomotriu i terapeuta d'adolescents i adults.

Premià de Mar

19.00. Espai l'Amistat. VI Temporada de Música clàssica, xerrada  a càrrec de Xavier Mendoza i Chantal Botanch, professors, cantants i directors artístics d'Òpera Jove

Argentona

19.00. Escola Argentona. Xerrada sobre educació, Entrena'l per a la vida, a càrrec de Cristina Gutiérrez Leston, codirectora de La Granja.

Mataró

17.00. Casal Municipal de Gent Gran de Santes-Escorxador. Economia domèstica, a càrrec de F. Xavier Sánchez  Moragas, especialista en dret del consum del Servei de Salut i Consum de l'Ajuntament de Mataró.

19.00. L'Altre. Infuxerrada, Feminisme comunitari, a càrrec d'Ana Ara i Bea Huber, del Col·lectiu de Dones de Matagalpa.

19.30. Sala d'actes de Can Palauet. El temps geològic, les memòries de la Terra, a càrrec d'Olga Margalef, del Centre de Recerca Ecològica i d'Aplicacions Forestals (CREAF).

El Bruc

18.00. Punt Jove. Xerrada per buscar feina de temporada a l'estranger.

Calella

18.30. Casal l'Amistat. Anna Magnani i el cinema reorealista italià, a càrrec de Margarida Carnicé, Màster en Estudis de Cinema i Audiovisual Contemporani i investigadora del Departament de Comunicació de la UPF.

Capellades

09.30 a 11.00. Sala d'actes de la biblioteca. Xerrada per a professionals sobre Novetats del sistema educatiu.

19.00. Sala d'actes de la biblioteca. Xerrada sobre nutrició saludable.

Navarcles

18.00. Sala d'actes. Xerrada Com sobreviure a les marranades. Eines i acompanyament, a càrrec de Míriam Tirado.

Dijous, 22 març 2018

Tiana

18.30. Sala Albéniz. Xerrada L'Antàrtida, gel més enllà de la fi del món, a càrrec de Jordi Camins i Just, especialista en l'observació i seguiment de les glaceres.

El Masnou

19.30. Can Malet. Dones escriptores d'ahir i d'avui, a càrrec de Sílvia Soler, llicenciada en ciències de la informació, escriptora i col·laboradora en diferents mitjans de comunicació.

Teià

18.15. Casal de la Gent Gran. Xerrada El poder de la música, a càrrec de la Fundació Germans Aymar i Puig.

Mataró

19.00. Ajuntament. Conferència Josep puig i Cadafalch, fotògrafa amateur, a càrrec de Núria F. Rius, professora de la Universitat Pompeu Fabra i  presentació del llibre Josep Puig i Cadafalch. Visió, identitats, cosmopolitisme, a càrrec de Lucila Mallart, comissària i coautora.

19.30. Sala d'actes de Can Palauet. El rellotge circadià i les plantes, a càrrec de Lluïsa Moysset, dela Facultat de Biologia (UB). Dins el programa del seminari Temps fugit.

Sant Andreu de Llavaneres

19.00. Sala de plens de l'Ajuntament. Xerrada Vull treballar. Emprenc, a càrrec de Núria Viñas, presidenta de Dones pel Futur ACDDE.

Canet de Mar

18.30. Sala Cultural Ramon Capmany. Dones i música: El límit el poses tu, dins el Cicle Cultura per la igualtat, a càrrec de Gemma Recoder, directora del Canet Rock i de la productora SUNMUSIC, i de Laura Duran, directora artística del Canet Rock.

Manresa

10.00. CEDEM, polígon industrial els Dolors. Com funciona una empresa cooperativa?.

20.00. Sala de reunions del Centre Cultural el Casino. Pessics de saviesa. Reflexions sobre el silenci, a càrrec de Teresa Guardans, doctora en Humanitats, professora del CETR i col·laboradora amb la Universitat de Barcelona.