Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Barcelona

Dimarts, 24 octubre 2017

El Masnou

18.30. Sala Joan Comellas. L'insomni, a càrrec de Lluís González Barrios, seguida d'un col·loqui obert a la participació del públic assistent.

Mataró

16.00. Casal Municipal de la Gent Gran Els Molins. Millora de la qualitat de vida a través d'una mascota, a càrrec de la Societat Protectora d'Animals.

18.00. Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics. Cicle de conferències / Imatgeria a l'Edat Mitjana amb Relíquies... comerç, pelegrinatge i devoció pels cossos sants, a càrrec de Mercè Riera, historiadora de l'art i divulgadora cultural.

19.00. Centre cívic Cabot i Barba. De la Mataró al Cívia, a càrrec de Jordi Valero Vilaginés.

Arenys de Mar

18.00. Sala Josep Maria Arnau del C.C. Callisay. La imatge del poder al llarg dels temps històrics, a càrrec de Salvador Claramunt de la Universitat de Barcelona.

Calella

19.00. Cooperativa l'Amistat. Nous aspectes del diagnòstic i del tractament del càncer de mama, a càrrec de Pere Puig i Gris, cap de la unitat funcional de patologia de la mama.

20.00. Esplai de la Gent Gran. II Cicle de xerrades de Medi Ambient i Participació amb Què hi ha a més de 50 metres de profunditat? Un fons marí apassionant!, a càrrec de Carol Campillo i Carlo Tidu (Entitat Mediambiental s'Agulla).

Centelles

18.00. Casal Francesc Macià. Conferència El món del teatre, a càrrec de Joan Lluís Bozzo i Duran, actor i director teatral. Dins l'Aula d'Extensió Universitària de la Gent Gran.

Dimecres, 25 octubre 2017

Montgat

18.00. Escola d'Adults TIMO. Conferència-col·loqui La Llei de renda Garantida de ciutadania, a càrrec de Jaume Botey, Doctor en Filosofia per ala Facultat de Lletres de la UAB i professor d'Història de la Cultural i Moviments socials.

Tiana

19.00. Escola d'Adults Timó. Xerrada Renda garantida ciutadana, a càrrec de Jaume Botey, professor d'Història de la UAB.

Vilassar de Mar

11.00. Biblioteca Municipal Ernest Lluch i Martín. Xerrada Prevenció de la grip. Vacunació i mesure per evitar el contagi, a càrrec d'Aida Fortuny, infermera del CAP.

Mataró

17.00. Casal Municipal de la Gent Gran de Santes-Escorxador. La prevenció de la salut cardiovascular, a càrrec de José Miguel Baena, metge de família, col·laborador de la Fundació Agrupació.

19.30. Ca l'Arenas. Centre d'Art del Museu de Mataró. Quatre moments estel·lars de la història del disseny, a càrrec de Pere Fradera, dissenyador i professor de l'Escola Massana de Barcelona.

Sant Vicenç de Montalt

19.15. Centre cívic El Gorg. Xerrada L'avaluació com a motor de canvi, a càrrec de Neus Santmartí i Puig.

Calella

18.30. Casal L'Amistat. Europa segle XX (I) La I Guerra Mundial, a càrrec d'Alberto Pellegrini, professor del Departament d'Història Contemporània de la UB.

Dijous, 26 octubre 2017

Mataró

19.30. Sala d'actes Fundació Iluro. Puig i Cadafalch, arquitecte de la burgesia catalana, a càrrec de Lluís Permanyer, periodista i assagista.

Arenys de Munt

19.00. Can Borrell. Xerrada sobre productes bancaris tòxics.

Canet de Mar

18.30. Aula Magna CRTTT - Escola de Teixits. Teatre i televisió: homes sense dones, a càrrec de Pere Riera i Ortiz, director de teatre, guionista televisiu, professor de l'Institut del Teatre, dins el Cicle Cultura per la Igualtat.

Manresa

20.00. Sala Gòtica de la Seu. Conferència La restauració de la Seu a l'època de les Bases de Manresa, a càrrec de Josep Galobart.

Divendres, 27 octubre 2017

Centelles

20.30. Casal Francesc Macià. Xerrada inaugural del curs Elogi de les famílies sensatament imperfectes, a càrrec de Gregorio Luri.