Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Figueres

Dijous, 20 juny 2019

Roses

17.00. Ca l'Anita. Xerrada Bon tracte a les persones grans. Dins la campanya de Benestar Social sobre la realitat dels maltractaments a les persones grans.

Girona

19.00. Espai 22. Última sessió del curs de Cinema i Literatura, a càrrec d'Imma Merino, amb Mort a Venècia, de Thomas Mann, i Morte a Venezia, de Luchino Visconti.

19.00. Museu del Cinema. Conferència El cinema que agradava a Tomàs Mallol, amb Isaki Lacuesta. Dins el Memorial Tomàs Mallol.

Olot

19.30. Arxiu municipal. Segona presentació del cicle de conferències sínTesis Arquitectòniques, amb la conferència Ciudad, casa, comida. Una aproximacioón poliédrica a los límites entre lo público y lo privado, a càrrec de David Steegman Mangrané, doctor arquitecte per la Universitat Politècnica de Catalunya.

Calonge

17.30. Palau Firal. Xerrada El teu fill té còlics, insomni o és ploraner?, a càrrec d'Anna Bertran, osteòpata.

Divendres, 21 juny 2019

Banyoles

19.30. Llibreria L'Altell. Els escriptors Matthew Tree i Toni Sala conversaran sobre el llibre de Tree El conflicte inevitable.

L'Escala

19.00. Alfolí de la Sal. Conferència de Marta Pessarrodona, Premi d'Honor de les Lletres Catalanes, en motiu del 150è aniversari del naixement de l'escriptora Víctor Català. Tot seguit, recital de poemes de Víctor Català, a càrrec d'Enric Casasses.

Girona

17.00. Llibreria Ulyssus. Xerrada sobre Perú, conduïda per Quim Iglésies. Dins el cicle Trobades de viatgers.

18.30. Biblioteca Carles Rahola. Conferència La caune de l'Arago à Tautavel, a càrrec de Henry de Lumley, director de l'Institut de Paléontologie Humaine de Paris.

Olot

19.30. Núria Social. Xerrada L'associacionisme popular. Ateneus i centres obrers en la Catalunya contemporània. Amb motiu de la commemoració del 125è aniversari del Centre Obrer d'Olot.

Palamós

18.30. Moll pesquer. Conferència Viure amb entusiasme, a càrrec de Victor Küplers.

Dissabte, 22 juny 2019

L'Escala

11.00. Alfolí de la Sal. Conferència La restauració de les col·leccions de l'Arxiu Històric: Fons Víctor Català i Fons Josep Esquirol, a càrrec de Carme Balliu, del CRBMC, i de Jordi Mestre. A més, presentació del facsímil del manuscrit de Solitud, de Víctor Català, coincidint amb el 150è aniversari del naixement de Caterina Albert i Paradís. Inauguració de l'Espai Víctor Català i de la nova seu de l'Arxiu Històric.

Olot

19.30. Ateneu Mala Petja. Xerrada Llocs de vida col·lectiva. Sociabilitat, alternatives i contrapoder en espais autogestionats. Amb motiu de la commemoració del 125è aniversari del Centre Obrer d'Olot.