Conferències

Cerca

Del
al

Prop de La Bisbal d'Empordà

Dissabte, 22 gener 2022

Sant Feliu de Guíxols

17.00. Casino La Constància. Xerrada-debat La rebotiga de la sardana. Tot el que vols saber i ningú no t'ha dit, a càrrec d'Antoni Mas Bou, Joaquim Rucabado i Joan Teixidor. Moderador: Francesc Sánchez Carcassés.

Sant Feliu de Pallerols

18.00. Sala annexa de la biblioteca. Xerrada Fem compostatge comunitari a Sant Feliu?.

Dilluns, 24 gener 2022

Girona

18.30. CaixaForum. Conferència Clàssic de clàssics: West Side Story, a càrre de Daniel Anglès, actor, cantant, traductor i adaptador de lletres, productor i director de musicals.

20.00. Centre cultural La Mercè. Conferència Maya Angelou (descendents d'esclaus) activista pels drets civils i la paritat. La segregació racial, a càrrec d'Àngel Delgado, professor de Literatura i Llengües romàniques a Nôtre Dame, Estats Units. Tot seguit, lectura de poemes a càrrec de Mariona Ginès, Sílvia Ardévol, Amparo Parra, Joana Micó i Andrea Martín. Dins el 15è Festival d'art independent Pepe Sales.

Dimarts, 25 gener 2022

Palamós

19.00. Teatre La Gorga. Xerrada sobre la prevenció d'incendis en zones habitades i autoprotecció.

Arbúcies

19.00. Llar de jubilats. Xerrada Drets i deures de les persones nouvingudes. Empadronament, tràmits d'arrelament, drets dels menors i joves immigrants, a càrrec de Miquel Meca, advocat.

Dimecres, 26 gener 2022

Palamós

18.30. Biblioteca Lluís Barceló i Bou. Xerrada Vols aconseguir un armari Residu Zero?, a càrrec d'Esther Peñarrubia, doctora enginyera agrònoma.

Girona

19.00. Aula Magna de la Casa de Cultura. Conferència El jazz. Música blanca i música negra, a càrrec de Xavi Molina, saxofonista, clarinetista i tenora.