Cursets i tallers

Cerca

Del
al

Prop de Barcelona

Dilluns, 11 desembre 2017

Diversos
Montgat

Curs de director/a de lleure, es farà del 13 de desembre al 5 de febrer, al centre cívici Les Mallorquines. Més informació a www.montgat.cat.

Infantils
Premià de Dalt

Curs del grup de teatre infantil teatrix. Tindrà lloc cada divendres a partir del 4 de novembre, a les 16.45, al SC Sant Jaume.

Nadal
Alella

Taller de torrons, el torró de whisky, es farà el dimecres 13 de desembre, de 18.00 a 20.00, a Can Lleonart. Per a més informació i inscripcions al web www.canlleonart.cat.

Dosrius

Taller de manualitats nadalenques, es farà el dimarts 12 de desembre. Les inscripcions es poden fer a través del telèfon 93 791 98 27 o de forma presencial a l'Espai Jove de Dosrius. Per a més informació, podeu enviar un correu electrònic a joves@dosrius.cat.

Sant Cebrià de Vallalta

Taller d'internet segura per a pares i mares, es farà el dimarts 12 de desembre, a les 19.30, al Punt Jove. Places limitades, cal fer inscripció prèvia enviant un correu a scvl.pjovescv@diba.cat, o directament al Punt Jove.

Diversos
Manresa

Taller de patchwork. Tècnica de costura a partir de la unió de retalls de roba. Cada dilluns i divendres fins al 22 de desembre, al Casal Cïvic Pare Ignasi Puig. Més informació i inscripcions al 93 875 15 77.

Moià

Tarda de tallers Garlandes nadalenques per decorar la biblioteca i el teu arbre. Dimarts 12 de desembre, a les 17.30, a la biblioteca.