Sortim

La cabanya de Mallorca, a fira

Calvià. Aquesta localitat costanera de la serra de Tramuntana de Mallorca viu principalment del turisme, però encara manté vius els sectors agrícola i ramader. La XIV Fira d'Oví i Caprí, que se celebrarà...

Besalú (Garrotxa)

L'olor del ferro verge

L'antic so del martell sobre el fornal torna a sonar a Besalú de la mà dels mestres artesans, una oportunitat única per redescobrir els misteris de l'ofici del ferrer, l'olor del ferro verge o els diferents...

Florejacs (Segarra)

Entre flors i castells

La vuitena edició de la Fira de la Flor de Florejacs, coneguda com la Dama de les Flors, omplirà el dia 6 d'abril aquest poble medieval de la Segarra. A les tradicionals mostres d'artesania floral, visites...

Les vinyes envolten el castell de Subirats. TURISME SUBIRATS

Natura i aventura

Subirats organitza la primera cursa de muntanya Correbocs d'Ordal, una bona ocasió per descobrir les millors panoràmiques i boscos de la serralada en plena natura

Representació del Divino a la plaça de l'Església.  AJ. SANT VICENÇ
Sant Vicenç de Torelló (Osona)

Contrapàs llarg per dissabte de Rams

Cada dissabte de Rams, des de l'any 1991, Sant Vicenç de Torelló dansa l'únic contrapàs llarg que es conserva amb lletra i música. En fer-se fosc, la localitat entona aquest cant de Passió, el...

Una imatge de la fira, l'any passat.  AJ. DEL PORT DE LA SELVA
El Port de la Selva (Alt Empordà)

Una fira amb protagonista salvatge

L'espàrrec de bosc és el protagonista salvatge d'aquesta fira. Amb ell s'han elaborat nous productes i plats que podrem degustar als estands de les botigues i als restaurants que hi participen. La fira...

Caldes de Montbui (Vallès Oriental)

Caldes torna a fer xup-xup

Amb el lema Fem bullir l'olla, Caldes de Montbui juga amb el seu distintiu –símbol de l'escut i marca del poble–, la caldera, per impulsar el Mercat de l'Olla i la Caldera, una cita amb la gastronomia...

Les tres capes de la carbonera: la de llenya, la de bruc i la de fagell.
Cànoves i Samalús (Vallès Oriental)

Una carbonera com les d'abans

Amb l'objectiu de mantenir viu un ofici avui en dia desaparegut, durant un mes i seguint les instruccions del mestre carboner, es construeix la carbonera. Caldrà triar la llenya, empilar-la, encendre...

La jornada és ideal per tastar i degustar calçots.  J.SABATER
Vila-sacra (Alt Empordà)

Deu anys menjant cebes i calçots

Una vuitantena de parades d'artesania, un concurs de menjar calçots i una calçotada popular són els plats forts de la Fira de la Ceba i el Calçot, que celebra deu anys de vida i incorpora una exposició-concurs...