Estrenes

Oferta de cinema de l'àrea:

Estrenes a la zona de La Garriga

Corre como una chica

«Corre como una chica»

2019. Austràlia. 98'.
Gènere: Biopic
Direcció: Rachel Griffiths.
Intèrprets: Teresa Palmer, Sam Neill, Jacki Weaver, Sullivan Stapleton, Brooke Satchwell.
Argument: Michelle Payne, nascuda a Austràlia el 29 de setembre de 1985, s'enfronta a un món dominat pels homes: les carreres de cavalls. La seva valentia i determinació la porten a ser la primera dona que guanya la Copa Melbourne.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Human Lost

«Human Lost»

2019. Japó. 110'.
Gènere: Animació
Direcció: Fuminori Kizaki.
Argument: Tòquio, 2036. Gràcies a la revolució mèdica de les nanomàquines i la xarxa S.H.E.L.L. que les controla, els éssers humans ja no pateixen malalties i posseeixen una vida útil de 120 anys. No obstant això, el sistema trontolla a causa de les desigualtats econòmiques, la pol·lució i el fenomen Human Lost, que produeix éssers deformes.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
La cinta de Álex

«La cinta de Álex»

2019. Espanya-Índia-Estats Units. 123'.
Gènere: Drama
Direcció: Irene Zoe Alameda.
Intèrprets: Fernando Gil, Rocío Yanguas, Aitana Sánchez-Gijón, Amit Shukla, Monica Khanna.
Argument: L'Alexandra és una adolescent que es retroba amb el seu pare després d'una llarga separació forçosa. Ell és un comerciant que ha passat diversos anys a la presó acusat de terrorisme per error. Un cop surt de presó, tots dos s'embarquen en un viatge a l'Índia, on l'Álex intenta refer el seu negoci i reconstruir la relació amb la seva filla.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
La posesión de Mary

«La posesión de Mary»

2019. EUA. 84'.
Gènere: Terror
Direcció: Michael Goi.
Intèrprets: Gary Goldman, Emily Mortimer, Manuel Garcia-Rulfo, Stefanie Scott, Owen Teague.
Argument: Després de quedar enamorat d'un vell vaixell de vela, la història del qual està sumida en el misteri, el David convenç la seva dona que comprar el veler pot ser el seu bitllet a la tan anhelada prosperitat. Però, poc després de fer-se a la mar amb ell, successos estranys i inquietants comencen a terroritzar el David i la seva família, fent que es tornin uns contra els altres.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Oro blanco

«Oro blanco»

2019. Islàndia-Dinamarca-França-Alemanya. 92'.
Gènere: Drama
Direcció: Grimur Hákonarson.
Intèrprets: Arndís Hrönn Egilsdóttir, Sveinn Ólafur Gunnarsson, Sigurdur Sigurjónsson, Hannes Óli Ágústsson, Hinrik Ólafsson.
Argument: L'Inga, una agricultora de mitjana edat, es rebel·la contra la poderosa cooperativa local. Intenta sumar suports entre els altres agricultors del lloc per denunciar la corrupció de la cooperativa, però es troba amb una resistència sòlida que l'obliga a desafiar la relació de dependència i lleialtat que vincula la comunitat amb el monopoli.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Personal Assistant

«Personal Assistant»

2020. Estats Units-Regne Unit-Xina. 113'.
Gènere: Drama
Direcció: Nisha Ganatra.
Intèrprets: Dakota Johnson, Tracee Ellis Ross, Kelvin Harrison Jr., Bill Pullman, Zoe Chao.
Argument: Grace Davis és una gran llegenda del món de l'espectacle establerta a Los Angeles, el talent de la qual és gairebé tan gran com el seu ego. Al seu costat sempre té la Maggie, la seva assistent personal eficient i estressada. Quan el manager de la Grace suggereix donar un rumb diferent a la seva carrera, la Grace i la Maggie han de prendre una decisió que podria canviar les seves vides per sempre.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Valentine, venganza oscura

«Valentine, venganza oscura»

2017. Indònesia. 105'.
Gènere: Acció
Direcció: Agus Pestol, Ubay Fox.
Intèrprets: Estelle Linden, Matthew Settle, Arie Dagienkz, Ahmad Affandy, Mega Carefansa.
Argument: La violència, els robatoris i la gran taxa de criminalitat fan dels carrers de Batavia un indret inhabitable. Enmig d'aquest caos viu la Srimaya, una jove aspirant a actriu que es creua amb el Bono, un director de cinema independent que cerca una jove experta en arts marcials per a la seva pròxima pel·lícula de superherois. Però, en realitat, el que pretén el Bono és convertir la jove en una autèntica superheroïna que netegi la ciutat.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]