Estrenes

Oferta de cinema de l'àrea:

Estrenes a la zona de Barcelona

El espía inglés

«El espía inglés»

2020. Regne Unit. 111'.
Gènere: Thriller
Direcció: Dominic Cooke.
Intèrprets: Benedict Cumberbatch, Rachel Brosnahan, Jessie Buckley, Merab Ninidze, Angus Wright.
Argument: Durant la guerra freda entre els Estats Units i Rússia, l'enginyer Greville Wynne s'infiltra com espia al MI5, servei d'intel·ligència britànic. Quan la crisi dels míssils cubans promet inclinar la balança a favor de el país soviètic, Wynne començarà a treballar amb la CIA per filtrar informació sobre el pla que tenen en marxa els russos i així evitar una catàstrofe.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
El sustituto

«El sustituto»

2020. Espanya-Bèlgica. 117'.
Gènere: Thriller
Direcció: Óscar Aibar.
Intèrprets: Ricardo Gómez, Vicky Luengo, Pere Ponce, Pol López, Joaquín Climent.
Argument: Espanya, 1982. Un jove policia bregat en els barris més durs de Madrid accepta una destinació en un petit poble de la costa, amb l'esperança de curar la seva filla i guanyar qualitat de vida. Un cop allà, es veu embolicat en la investigació de l'estranya mort de l'inspector a qui substitueix.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
El último duelo

«El último duelo»

2021. EUA. 153'.
Gènere: Drama
Direcció: Ridley Scott.
Intèrprets: Matt Damon, Adam Driver, Ben Affleck, Jodie Comer, Harriet Walter.
Argument: El rei Carles VI declara que el cavaller Jean de Carrouges ha tancar la disputa amb el seu escuder proposant-li un duel.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Entre rosas

«Entre rosas»

2020. França. 95'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Pierre Pinaud.
Intèrprets: Catherine Frot, Melan Omerta, Fatsah Bouyahmed, Marie Petiot, Vincent Dedienne.
Argument: Eve creava les roses més famoses de món, però ara està passada de moda, una mica amargada i amb una empresa a la vora de la fallida. Vera, la seva fidel assistent, no pot deixar que el que porta defensant tota la vida desaparegui sense més, i contracta a tres persones que provenen d'un programa d'inserció social per evitar caure en les urpes d'un cobdiciós empresari del sector.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Érase una vez en Euskadi

«Érase una vez en Euskadi»

2021. Espanya. 100'.
Gènere: Drama
Direcció: Manuel Gómez Pereira.
Intèrprets: Luis Callejo, Marian Álvarez, Vicente Vergara, Asier Flores, Aitor Calderón.
Argument: Euskadi 1985. L'escola ha acabat, i arriben les anhelades vacances. Marc i els seus 3 amics, José Antonio, Paquito i Toni, reben expectants l'arribada de l'estiu, un estiu prometedor sobretot perquè als seus dotze anys poc importa on, ni quan, ni com. Recorreran les hores en el laberint que la vida els ha deparat, en una Euskadi antiga, lluitadora, convulsa.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Halloween Kills

«Halloween Kills»

2021. EUA. 105'.
Gènere: Terror
Direcció: David Gordon Green.
Intèrprets: Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak, Will Patton, Thomas Mann.
Argument: Minuts després que Laurie Strode, la seva filla Karen i la seva neta Allyson deixin al despietat assassí emmascarat tancat i cremant-se en un soterrani, Laurie és traslladada a l'hospital amb ferides greus, creient haver acabat per fi amb qui ha convertit tota la seva vida en un infern. Però quan Michael aconsegueix alliberar-se del parany de Laurie, reprèn el seu ritual bany de sang.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Impuros

«Impuros»

2021. Espanya. 70'.
Gènere: Documental
Direcció: Alberto Utrera.
Argument: Amb motiu del desè aniversari de la fi d'ETA, Eduardo Madina i Borja Sémper, amics en allì que és personal i rivals en el terreny polític, repassen les seves vivències com a joves polítics i objectius de la banda terrorista en els anys més perillosos del conflicte basc.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
La crónica francesa (Del Liberty, Kansas Evening Sun)

«La crónica francesa (Del Liberty, Kansas Evening Sun)»

2020. Alemanya-Estats Units. 108'.
Gènere: Drama
Direcció: Wes Anderson.
Intèrprets: Timothée Chalamet, Owen Wilson, Léa Seydoux, Adrien Brody, Saoirse Ronan.
Argument: Un grup de periodistes i col·laboradors de la revista The French Dispatch aborda temàtiques relacionades amb la política, les arts o les històries humanes.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Petite maman

«Petite maman»

2021. França. 72'.
Gènere: Drama
Direcció: Céline Sciamma.
Intèrprets: Gabrielle Sanz, Joséphine Sanz, Nina Meurisse, Margot Abascal, Stéphane Varupenne.
Argument: Nelly té 8 anys i acaba de perdre a la seva àvia. Mentre ajuda als seus pares a buidar la casa en què la seva mare va créixer, explora amb intriga el bosc que l'envolta, on la seva mare solia jugar de petita. Allà Nelly coneix una altra nena de la seva edat i la immediata connexió entre les dues dona pas a una preciosa amistat. Juntes construeixen una cabana al bosc i, entre jocs i confidències, desvetllaran un fascinant secret.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Quién lo impide

«Quién lo impide»

2021. Espanya. 220'.
Gènere: Documental
Direcció: Jonás Trueba.
Argument: Un grup de joves adolescents es mostren tal com són però com poques vegades els veiem o ens deixen veure'ls: aprofitant la càmera de cinema per mostrar el millor de si mateixos i retornar-nos la confiança en el futur; des de la fragilitat i l'emoció, amb humor, intel·ligència, conviccions i idees.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
Ron dona error

«Ron dona error»

2021. EUA. 107'.
Gènere: Animació
Direcció: Sarah Smith, Jean-Philippe Vine.
Argument: Barney és un estudiant de secundària poc popular i Ron seu nou dispositiu errant i parlant, connectat de forma digital, que se suposa que ha de ser el seu millor amic llest per a funcionar. Els errors molt divertits de Ron, amb el teló de fons de l'era de les xarxes socials, els embarcaran en un viatge ple d'aventures en el qual el noi i el robot experimentaran el complex i meravellós que pot arribar a ser una veritable amistat.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Salvar el árbol

«Salvar el árbol»

2021. Espanya-Brasil-Mèxic. 74'.
Gènere: Animació
Direcció: Iker Álvarez, Haizea Pastor.
Argument: Dos mons oposats, dues realitats paral·leles viuen en contradicció. D'una banda, el món colorit dels follets: el parc. Un lloc ple de plantes i arbres; un espai ple de diversitat i de diversió on la vida brolla. El parc és el món de Mithy, Liz, Hur i la resta de follets. Més enllà es troba la ciutat. Presa pels humans, la ciutat és un espai gris, contaminat i plena de tecnologia. Helene viu a la ciutat.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Supernova

«Supernova»

2020. Regne Unit. 90'.
Gènere: Drama
Direcció: Alex Macqueen.
Intèrprets: Colin Firth, Stanley Tucci, Pippa Haywood.
Argument: Història d'amor d'una parella que decideix convertir el final de la vida en una celebració de l'amistat, l'amor i la felicitat que han pogut compartir junts. La parella decideix emprendre un viatge per carretera per tornar a veure els amics i familiars i visitar aquells llocs que van recórrer en el passat.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Una familia feliz 2

«Una familia feliz 2»

2021. Alemanya. 102'.
Gènere: Animació
Direcció: Holger Tappe.
Argument: Per alliberar Baba Yaga i Renfield de les urpes de la caçadora de monstres Mila Starr, els Wishbone han de transformar-se una vegada més en una vampira, el monstre de Frankenstein, una mòmia i un home llop. La família monstruosa recorre el món per salvar els seus amics, fent nous i monstruosos coneguts.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]