Estrenes

Oferta de cinema de l'àrea:

Estrenes a la zona de Barcelona

El refugio

«El refugio»

2021. Espanya-Perú. 84'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Macarena Astorga.
Intèrprets: Loles León, Carlos Alcántara, María Barranco, Leo Harlem, Sara Sálamo.
Argument: Un heterogeni grup quedarà aïllat en un refugi: una estrella de cinema en hores baixes i un galant emergent, l'agent d'ambdós; la propietària de l'hotel d'alta muntanya i la seva esbojarrada germana, propulsora d'una nova i peculiar disciplina barreja de ioga i fengshui; un grup de nens amb ganes de divertir-se; i un temporal terrible que els deixarà aïllats dies abans de Nadal.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Encanto

«Encanto»

2021. EUA. 101'.
Gènere: Animació
Direcció: Jared Bush, Byron Howard.
Argument: Història d'una família extraordinària, els Madrigal, que viu oculta a les muntanyes de Colòmbia en una casa màgica, en un poble vibrant d'un meravellós i encisat lloc anomenat Encant. La màgia d'Encant ha beneït a tots els nens i nenes de la família amb un do únic, des superforça fins poders curatius. A tots menys a Mirabel.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Espíritu sagrado

«Espíritu sagrado»

2021. Espanya. 97'.
Gènere: Drama
Direcció: Chema García Ibarra.
Intèrprets: Nacho Fernández, Llum Arques, Joanna Valverde, Rocío Ibáñez.
Argument: José Manuel i la resta de membres de l'associació ufològica Ovni-Llevant es reuneixen setmanalment per intercanviar informació sobre missatges extraterrestres i abduccions. Julio, el seu líder, mor inesperadament, deixant el José Manuel com a únic coneixedor del secret còsmic que pot alterar l'esdevenidor humà. Mentrestant a Espanya es busca a una nena que va desaparèixer fa setmanes.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Fantasía

«Fantasía»

2019. Espanya. 100'.
Gènere: Documental
Direcció: Aitor Merino.
Argument: Els germans Amaia i Aitor aviat faran cinquanta anys. No tenen fills. Des de molt joves viuen lluny dels seus pares, la Kontxi i l'Iñaki, ja jubilats. Un estiu, s'ajunten en un creuer anomenat Fantasia. En alta mar és com si el temps s'aturés. Però, més enllà de l'horitzó, la realitat segueix avançant sense descans.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Imperdonable

«Imperdonable»

2021. Regne Unit-Estats Units. 113'.
Gènere: Policíac
Direcció: Nora Fingscheidt.
Intèrprets: Sandra Bullock, Viola Davis, Vincent D''Onofrio, Jon Bernthal, Rob Morgan.
Argument: Després de sortir de la presó i tornar a una societat que no li perdona el seu passat, una dona acusada d'assassinat busca la germana petita a la qual va haver d'abandonar.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
La Casa Gucci

«La Casa Gucci»

2021. Regne Unit. 157'.
Gènere: Drama
Direcció: Ridley Scott.
Intèrprets: Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons, Jack Huston.
Argument: Impactant història de l'empori familiar rere la llegendària firma de moda italiana Gucci al llarg de tres dècades d'amor, traïció, decadència, venjança i, en darrer terme, assassinat. Exhibició de el veritable significat d'un cognom, el seu valor i fins on pot arribar una família per fer-se amb el seu control.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
La hija

«La hija»

2021. Espanya. 122'.
Gènere: Drama
Direcció: Manuel Martín Cuenca.
Intèrprets: Javier Gutiérrez, Patricia López Arnaiz, Sofian Elben, Juan Carlos Villanueva, María Morales.
Argument: La Irene té 15 anys i viu en un centre per a menors. S'acaba de quedar embarassada i està decidida a canviar de vida gràcies a en Javier, un dels educadors de centre. Aquest li ofereix viure amb ell i la seva dona Adela a la casa que tenen en un paratge aïllat i agrest perquè pugui dur a bon terme el seu embaràs. a condició que accepti lliurar-los el nadó que porta a les seves entranyes.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Lamb

«Lamb»

2021. Islàndia-Suècia-Polònia. 106'.
Gènere: Terror
Direcció: Valdimar Jóhannsson.
Intèrprets: Noomi Rapace, Hilmir Snær Guðnason, Björn Hlynur Haraldsson, Ingvar Eggert Sigurðsson, Ester Bibi.
Argument: Maria i Ingvar viuen aïllats amb el seu ramat de xais en una illa d'Islàndia. Quan descobreixen un misteriós nadó, decideixen quedar-se'l i criar-lo com el seu propi fill. Aquesta nova perspectiva porta molta felicitat a la parella, però la naturalesa els té reservada una sorpresa.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Museo Hermitage: El poder del arte

«Museo Hermitage: El poder del arte»

2019. Itàlia. 90'.
Gènere: Documental
Direcció: Michele Mally.
Argument: Història del Museu Estatal de l'Hermitage i de la ciutat de Sant Petersburg, narrada a través dels segles d'història russa i dels esdeveniments culturals que van portar el desenvolupament de les seves col·leccions al cor de l'urbs.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Ratolins i guineus: Una amistat d'un altre món

«Ratolins i guineus: Una amistat d'un altre món»

2021. República Txeca-França-Polònia-Eslovàquia. 86'.
Gènere: Animació
Direcció: Jan Bubenícek, Denisa Grimmová.
Argument: Dos enemics mortals, la rateta Valentina i Víctor, la guineu, pateixen un desafortunat accident i es retroben al cel. Allà es fan grans amics perquè han perdut el seu instint natural. Els agradaria poder seguir sent amics quan tornin a la Terra, però s'intercanvien els papers quan es reencarnen. No obstant això, gràcies al poder de l'amistat aconsegueixen quelcom que semblava impossible.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Resident Evil: Bienvenidos a Raccoon City

«Resident Evil: Bienvenidos a Raccoon City»

2021. EUA. 107'.
Gènere: Ciència-ficció
Direcció: Johannes Roberts.
Intèrprets: Kaya Scodelario, Hannah John-Kamen, Robbie Amell, Neal McDonough, Tom Hopper.
Argument: La que va ser una ciutat puixant seu del gegant farmacèutic Umbrella Corporation, Raccoon City, és ara un poble agonitzant de l'Oest Mitjà. L'èxode de la companyia va deixar la ciutat convertida en un erm, amb un gran mal gestant sota la superfície. Quan aquest mal es deslliga, un grup de supervivents han d'unir-se per destapar la veritat darrere Umbrella i sobreviure a la nit.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]