La Borsa
Més valors
Economia

Empreses

Gestió de pimes amb elBullifoundation

Un total de 10 empresaris gironins van participar la setmana passada en un curs de gestió de la restauració organitzat per CaixaBank i Thinknovate, un spin-off d’elBullifoundation. El curs La gestió de la PIME de la restauració, liderat per Ferran Adrià, pretén apropar la gestió i lideratge d’un negoci de la restauració a emprenedors que ja tenen un o més restaurants i vulguin transformar-lo, o bé a nous empresaris que vulguin obrir un restaurant. El curs, que engega en la primera edició, consta de cinc dies temàtics dedicats a diferents àrees de la gestió d’un restaurant.

CaixaBank i elBullifoundation van unir esforços el 2015 per desenvolupar projectes conjunts amb un principal eix: la innovació. La col·laboració de les dues companyies buscava una nova fórmula per aconseguir impulsar projectes innovadors i per a això es va crear CaixaBankLAB, un portal amb informació útil per als emprenedors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Sols a les carreteres, però amb poca mercaderia per repartir

Girona

Salt impulsa un pla per afavorir l’ocupació i el desenvolupament econòmic

Salt

L’Ibex 35 enceta la setmana a l’alça amb un augment del 4% i recupera els 6.800 punts

barcelona

El sector logístic cau a Catalunya un 52% en el primer trimestre del 2020, amb 108.000 metres quadrats contractats

barcelona

Els ERTO a Catalunya freguen els 84.000 i deixen temporalment a l’atur gairebé 620.000 treballadors

Barcelona

Eina per evitar cues als supermercats

barcelona

Tot i més per salvar l’economia

barcelona

El Mercat del Lleó porta la compra a casa

GIRONA

Més d’una setantena d’alcaldes demanen a Sánchez que “rectifiqui” la retallada en polítiques actives d’ocupació

Barcelona