El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Agres

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumenge
  Plugims Sol Sol Sol Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 6000000
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 313030313233
T. mínima (ºC) 242322232223
Vent 15 km/h E 15 km/h E 15 km/h E 15 km/h E 10 km/h E 15 km/h E
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Temperatures encara més baixes

Al litoral i el prelitoral central i sud de la Costa Brava, el cel estarà entre mig i molt ennuvolat fins a primera hora de la tarda i mig ennuvolat a partir de llavors. A la resta, estarà serè o poc ennuvolat per núvols alts. A partir del migdia, creixeran nuvolades en punts de l’interior del quadrant nord-est i en punts de la resta del Pirineu i el Prepirineu. Fins a mig matí s’esperen ruixats d’intensitat entre feble i moderada en punts del litoral i el prelitoral central. A partir de llavors, és probable algun ruixat aïllat en punts de l’interior del quadrant nord-est, al sud de la Costa Brava i al nord del litoral central. Temperatura mínima lleugerament més baixa i màxima semblant o lleugerament més baixa.

La mar: Maror en tota la zona marítima.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat. Al llarg del dia hi haurà la presència d’alguns núvols baixos en trams del litoral i el prelitoral que seran més compactes al principi i al final del dia. Durant les hores centrals de la jornada hi haurà la formació d’alguns núvols d’evolució diürna al Pirineu. Temperatura mínima similar i màxima lleugerament més alta.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET