El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a L'Alqueria de la Comtessa

Data
AvuiDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecresDijous
  Sol Clarianes Clarianes Clarianes Núvols alts Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 052050155
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 30292930303333
T. mínima (ºC) 22222322222323
Vent 15 km/h NE 15 km/h NE 10 km/h NE 10 km/h E 15 km/h E 15 km/h E 15 km/h E
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ruixats a la meitat nord

Al matí el cel estarà poc ennuvolat, amb intervals de núvols a la meitat est i al litoral, que deixaran el cel mig ennuvolat. A partir de mig matí creixeran nuvolades en punts de muntanya, més desenvolupades al Pirineu i el Prepirineu, que deixaran el cel molt ennuvolat o puntualment cobert en aquests sectors. A banda d’això, durant la tarda la nuvolositat augmentarà i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat arreu. Fins a mig matí s’esperen precipitacions al litoral i el prelitoral central i sud. A partir d’aleshores, i fins al vespre, s’esperen ruixats i xàfecs al Pirineu, al Prepirineu, al massís del Port i a la serralada Transversal, i són possible en altres punts de la meitat nord. Temperatures semblants o lleugerament més baixes.

La mar: Marejol amb alguna àrea de maror.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat. A partir del migdia creixeran nuvolades en punts del Pirineu, del Prepirineu i de la resta del quadrant nord-est. Fins al migdia són possibles algunes precipitacions febles i minses al vessant nord del Pirineu. A partir d’aleshores s’esperen ruixats i xàfecs al Pirineu i al Prepirineu. Temperatures sense canvis destacables.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET