El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Pluja forta Clarianes Clarianes Clarianes Ennuvolat Plugims
Prob. precip. (%) 10025555055
Cota de neu (m) 110015000016001400
T. màxima (ºC) 151717211517
T. mínima (ºC) 1081011109
Vent 5 km/h SE 10 km/h O 15 km/h SO 15 km/h SO 5 km/h SE 15 km/h SO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Es manté la nuvolositat

El cel estarà molt ennuvolat en general o localment cobert al Pirineu. La nuvolositat serà menys compacta al terç sud i a Ponent a partir de la tarda, i al final del dia minvarà en general, excepte al vessant nord del Pirineu, on es mantindrà molt ennuvolat o cobert. A partir del migdia s’esperen ruixats dispersos a qualsevol punt del territori, que seran entre febles i moderats i que deixaran acumulacions entre minses i poc abundants, i localment abundants al vessant nord del Pirineu. La cota de neu pujarà al voltant dels 1.100 metres al vessant nord del Pirineu, i als 1.200 a la resta. La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa, mentre que la màxima serà semblant o lleugerament més alta. Fins al migdia bufarà vent entre fluix i moderat, amb algun cop fort al litoral.

La mar: Forta maror amb àrees de maregassa a tota la zona marítima.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat pel pas d’alguns núvols alts i prims fins al migdia, quan creixeran nuvolades que, a la tarda, s’estendran arreu. La temperatura mínima serà semblant o més baixa. La màxima serà lleugerament més alta, i localment l’ascens serà moderat.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET