El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Sol Sol Plugims Clarianes Sol Clarianes
Prob. precip. (%) 00501550
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 303129272728
T. mínima (ºC) 222222192019
Vent 20 km/h S 15 km/h S 15 km/h SO 15 km/h S 15 km/h S 15 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Domini del sol

Cel serè o poc ennuvolat, amb només alguns núvols d’evolució diürna en punts de muntanya, sobretot del Pirineu i el Prepirineu, durant la tarda. Independentment, a primera hora del matí es formaran intervals de núvols baixos a l’extrem sud del litoral i al final del dia a la resta del litoral. Les temperatures, tant les mínimes com les màximes, seran lleugerament més altes en conjunt.

La mar: Marejol amb àrees de maror a la Costa Brava i marejol a la costa central i la Costa Daurada.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat, si bé a partir del migdia es formaran alguns núvols d’evolució diürna en punts de muntanya i creixeran nuvolades al Pirineu i el Prepirineu, on localment deixaran el cel molt ennuvolat, puntualment cobert. Independentment, a primera hora del matí i al final del dia es formaran intervals de núvols baixos a l’extrem sud del litoral i també a l’extrem nord del litoral al final del dia. A partir del migdia s’esperen xàfecs en punts del Pirineu i el Prepirineu, sobretot al sector occidental. Temperatures lleugerament més altes.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET