El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Pluja Sol Clarianes Clarianes Sol Sol
Prob. precip. (%) 10005000
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 272930313233
T. mínima (ºC) 222123222224
Vent 10 km/h O 10 km/h SO 20 km/h SO 15 km/h S 10 km/h SE 15 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Precipitacions generalitzades

Cel entre mig i molt ennuvolat en general, puntualment cobert amb el creixement de nuvolades. Al vespre la nuvolositat tendirà a minvar per Ponent. Al matí s’esperen precipitacions en qualsevol punt, sobretot del litoral i prelitoral central i sud, i són possibles en altres punts de l’interior del país. A la tarda, les precipitacions afectaran sobretot el Pirineu i Prepirineu i la resta de la meitat est. Seran entre febles i moderades, puntualment fortes, sovint acompanyades de tempesta i localment de calamarsa. Les temperatures seran lleugerament més baixes, tant la mínima com la màxima. Fins al migdia bufarà el vent de component nord i oest, entre fluix i moderat. A partir de llavors s’imposarà progressivament el vent de component sud arreu, entre fluix i moderat.

La mar: Maror amb àrees de marejol a la Costa Brava i marejol a la resta.

Demà: Anirà minvant la nuvolositat i el cel quedarà serè o poc ennuvolat en general al llarg del matí. A partir del migdia, creixeran nuvolades al Pirineu i interior del nord-est, i núvols d’evolució a la resta del prelitoral, que localment deixaran el cel molt ennuvolat.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET