El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Sol Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Ennuvolat Clarianes
Prob. precip. (%) 0102535251510
Cota de neu (m) 016001700150090015002100
T. màxima (ºC) 18171515141219
T. mínima (ºC) 1012978610
Vent 25 km/h O 25 km/h NO 10 km/h O 0 km/h C 30 km/h O 0 km/h C 30 km/h NO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Temperatures més altes

Intervals de núvols a l’extrem oest i a l’extrem nord de l’Empordà. A la resta del territori estarà serè o poc ennuvolat, si bé durant el matí hi haurà estrats baixos al nord de la Depressió Central i a les valls del Prepirineu. Al vessant nord del Pirineu estarà cobert o molt ennuvolat tot el dia i s’hi esperen precipitacions febles, intermitents i minses en cotes mitjanes i elevades. La cota de neu se situarà entorn dels 1.900 metres. La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta, tret de la meitat sud del país, on serà entre lleugerament i moderadament més alta. La màxima pujarà lleugerament o moderadament, si bé l’ascens serà localment notable en punts de la Depressió Central.

La mar: Maror amb àrees de marejol en tota la zona marítima.

Demà: Fins a primeres hores del matí hi haurà intervals de núvols a l’extrem oest de Catalunya i al nord de l’Alt Empordà, i estrats baixos al nord de la Depressió Central. A partir de llavors el cel quedarà serè o poc ennuvolat, tret del vessant nord del Pirineu, on s’esperen nevades febles i intermitents al llarg de tota la jornada. Temperatures sense canvis importants.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET