El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumenge
  Pluja i clarianes Plugims Clarianes Clarianes Ennuvolat Clarianes
Prob. precip. (%) 5510035202520
Cota de neu (m) 16008007006005001100
T. màxima (ºC) 161311111114
T. mínima (ºC) 1074354
Vent 10 km/h SO 25 km/h NE 0 km/h C 10 km/h S 10 km/h SE 10 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Neu abundant al Pirineu

Fins al migdia el cel estarà entre mig i molt ennuvolat en general pel pas de bandes de núvols alts i mitjans. A partir de llavors la nuvolositat minvarà, si bé en punts del quadrant nord-est hi haurà intervals de núvols baixos durant la resta de la jornada. A més, al vessant nord del Pirineu el cel es mantindrà cobert tot el dia. A l’extrem nord del Pirineu s’esperen precipitacions entre febles i moderades durant tot el dia, i a la resta de la serralada també són probables, tot i que més disperses i aïllades. A banda, a l’extrem nord-est s’esperen algunes precipitacions febles i disperses i són possibles fins al migdia al massís del Port. Temperatures semblants o lleugerament més altes.

La mar: Maror amb àrees de forta maror a tota la zona marítima.

Demà: Cel molt ennuvolat al quadrant nord-est i a la resta del litoral i prelitoral central, mentre que a la resta estarà poc ennuvolat. A partir de llavors minvarà la nuvolositat i quedarà poc ennuvolat en conjunt, llevat del terç sud, on estarà mig ennuvolat. Nevades febles al vessant nord del Pirineu i precipitacions aïllades al nord-est i el litoral. Temperatures en descens.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET