El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
  Plugims Plugims Clarianes Clarianes Clarianes Plugims
Prob. precip. (%) 1001003554065
Cota de neu (m) 250026002600000
T. màxima (ºC) 222323232325
T. mínima (ºC) 151615161719
Vent 15 km/h S 20 km/h SO 10 km/h S 10 km/h S 20 km/h E 25 km/h E
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ruixats aïllats durant la tarda

Tindrem un cel enteranyinat per bandes de núvols alts fins a mig matí, tot i que a la meitat oest la nuvolositat serà més consistent. A partir de mig matí creixeran nuvolades al Pirineu, el Prepirineu, a l’interior del quadrant nord-est i de manera més local a la resta del prelitoral, que deixaran un cel mig ennuvolat. A partir del migdia s’esperen alguns ruixats aïllats d’intensitat feble o moderada, localment acompanyats de tempesta, en punts del Pirineu i el Prepirineu i l’interior del quadrant nord-est i són possibles a la resta del prelitoral. La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa, mentre que la màxima serà similar o pujarà lleugerament. Durant el dia s’imposarà el vent de component sud a l’interior del territori i del sud i l’est al litoral, fluix amb alguns cops moderats en conjunt.

La mar: Hi haurà marejol a tota la zona litoral.

Demà: A partir de mig matí s’esperen ruixats o xàfecs de distribució irregular i d’intensitat moderada en punts del Pirineu, el Prepirineu i del prelitoral, que duraran tot el dia. Independentment, al litoral hi haurà intervals de núvols baixos, sobretot a partir de la tarda.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET