El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Clarianes Sol Clarianes Clarianes Clarianes Plugims
Prob. precip. (%) 005253555
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 303031303132
T. mínima (ºC) 222223232223
Vent 10 km/h S 15 km/h S 15 km/h S 15 km/h SE 10 km/h SE 15 km/h SO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Jornada estable

Tindrem una jornada molt tranquil·la amb cel serè o poc ennuvolat en general. A partir del migdia, però, creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu i l’interior del quadrant nord-est, que al llarg de la tarda es desplaçaran a punts del nord de la depressió Central i que deixaran el cel mig ennuvolat o puntualment molt ennuvolat en aquests sectors. Per altra banda, és probable algun ruixat feble, aïllat i minso al llarg de la tarda al Pirineu. Al final del dia la nuvolositat disminuirà. Les temperatures màximes i mínimes seran lleugerament més altes en general. El vent bufarà de mestral entre fluix i moderat amb algun cop fort a les Terres de l’Ebre, mentre que al nord del Cap de Creus bufarà tramuntana al llarg de la jornada. A la resta el vent serà de component sud i oest fluix amb cops moderats.

La mar: Hi haurà maror a la Costa Brava i marejol a la resta del litoral català.

Demà: Continuarem amb l’estabilitat amb un cel serè en general. Amb tot, a partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu i Prepirineu, sobretot al sector oriental, que deixaran el cel mig o localment molt ennuvolat. La temperatura serà lleugerament més alta.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET