El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Cadaqués

Data
AvuiDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
  Sol Pluja Pluja Plugims Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 05590603530
Cota de neu (m) 016001800180017001900
T. màxima (ºC) 151514141516
T. mínima (ºC) 101012111111
Vent 5 km/h NE 25 km/h S 15 km/h SE 15 km/h E 20 km/h NE 10 km/h E
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Temps variable i força nuvolositat

Cel entre mig i molt ennuvolat per la circulació de bandes de núvols alts i mitjans, més abundants a la meitat oest. Al sector central del litoral i el prelitoral hi haurà algun núvol baix fins a mig matí, i en les hores centrals del dia creixeran nuvolades en punts de muntanya, sobretot del quadrant nord-est, on quedarà entre mig i molt ennuvolat a partir del migdia. S’esperen ruixats febles i minsos, a la tarda, en punts de l’interior del quadrant nord-est i en altres punts del prelitoral central i nord de la Catalunya Central. Les temperatures pujaran lleugerament, tant la mínima com la màxima. El vent bufarà entre fluix i moderat, de component sud i est al litoral i el prelitoral, i de component oest a la resta. A més, bufarà tramuntana i mestral a l’Empordà i a les Terres de l’Ebre, entre fluix i moderat, amb algun cop fort de matinada.

La mar: Marejol amb àrees de maror a la Costa Brava i a la costa central, i de marejol a maror a la Costa Daurada.

Demà: Estarà molt ennuvolat i cobert arreu. Hi haurà precipitacions de manera irregular. La mínima serà moderadament més alta, mentre que la màxima baixarà lleugerament.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET