El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Castellfollit de la Roca

Data
AvuiDiumengeDillunsDimartsDimecresDijous
  Sol Plugims Ennuvolat Plugims Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 09020601020
Cota de neu (m) 021002100200001700
T. màxima (ºC) 201920201919
T. mínima (ºC) 367544
Vent 0 km/h C 0 km/h C 0 km/h C 5 km/h E 10 km/h NE 10 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Temps de tardor

Cel serè o poc ennuvolat en general, tot i que de matinada hi haurà núvols baixos en punts del litoral central i al vessant nord del Pirineu, i fins a mig matí a la depressió Central. A més, a la tarda hi haurà alguns núvols d’evolució en punts de muntanya del quadrant nord-est. La temperatura, tant mínima com màxima, serà lleugerament més baixa. Temps clarament de tardor. Predominarà el vent de component nord i oest entre fluix i moderat al terç oest del territori. A la resta, el vent serà fluix i de direcció variable.

La mar: Maror a tota la zona marítima.

Demà: El cel romandrà serè en general. A partir de mig matí arribaran núvols al litoral i prelitoral nord que deixaran el cel mig o puntualment molt ennuvolat. Són possibles alguns plugims febles en punts del quadrant nord-est a partir del migdia, els quals acumularan quantitats entre inapreciables i minses de precipitació. La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa. Per la seva banda, la màxima serà lleugerament més alta, si bé al litoral i prelitoral nord serà semblant.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET