El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Corbera de Llobregat

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecres
  Sol Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Ennuvolat
Prob. precip. (%) 000052525
Cota de neu (m) 000001500900
T. màxima (ºC) 19222322232117
T. mínima (ºC) 3667875
Vent 20 km/h E 20 km/h E 10 km/h SE 10 km/h SE 15 km/h S 5 km/h SO 20 km/h E
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Temperatures en ascens

Cel serè o poc ennuvolat al final del dia per alguns núvols alts i prims a la meitat sud del litoral i el prelitoral. A més, podran créixer alguns núvols d’evolució diürna a punts de muntanya. La temperatura mínima i la màxima seran lleugerament més altes, tret de punts del litoral, on localment serà semblant. Fins a mig matí el vent bufarà de component nord en general, entre fluix i moderat amb ratxes fortes al litoral, tot i que amb predomini del vent fluix i variable a l’interior de la meitat oest. A partir de llavors, bufarà de components nord i est entre fluix i moderat amb cops forts al litoral i a zones elevades del prelitoral.

La mar: Forta maror amb àrees de maror a tota la zona marítima.

Demà: Cel serè en general. Durant la matinada hi haurà algunes bandes de núvols alts i mitjans a punts de la meitat sud, i a la tarda es formaran alguns núvols d’evolució diürna a punts de muntanya. Temperatura lleugerament superior, tant la mínima com la màxima. Bufarà vent de components nord i est entre fluix i moderat, més reforçat fins al migdia i al litoral, on predominarà el gregal i el llevant.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET