El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a La Canonja

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Clarianes Sol Clarianes Sol Sol Sol Clarianes
Prob. precip. (%) 00500520
Cota de neu (m) 000000900
T. màxima (ºC) 14151413141414
T. mínima (ºC) 001-1-101
Vent 5 km/h SO 20 km/h O 10 km/h NO 5 km/h O 5 km/h SO 0 km/h C 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Glaçades moderades o fortes

El cel romandrà serè en conjunt. Hi haurà alguns estrats baixos al litoral i prelitoral nord a l’inici del dia i al sector central del litoral i prelitoral a partir de mitja tarda que deixaran el cel localment mig ennuvolat. La temperatura, tant la mínima com la màxima, serà semblant o lleugerament més baixa. Hi haurà glaçades moderades o fortes a l’interior i, de manera local, també n’hi haurà de febles al litoral. Ambient molt fred fora de les hores centrals del dia, amb notable inversió tèrmica.

La mar: Maror a la Costa Brava i marejol a la resta.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat en general, tret del vessant nord del Pirineu, on estarà entre molt ennuvolat i cobert al llarg de tota la jornada. Fins al final del matí hi haurà intervals de núvols baixos al sector central del litoral i prelitoral, en punts de la depressió Central i al massís del Port que deixaran el cel mig ennuvolat. Per altra banda, a partir del vespre hi haurà intervals de núvols al quadrant nord-est i a la depressió Central. És probable precipitació feble i intermitent al vessant nord del Pirineu. Temperatura semblant o lleugerament més baixa.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET