El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a La Jonquera

Data
AvuiDimartsDimecresDijousDivendresDissabteDiumenge
  Pluja forta Pluja Pluja forta Pluja forta Clarianes Sol Clarianes
Prob. precip. (%) 1001001008030015
Cota de neu (m) 1400150015001300140001200
T. màxima (ºC) 12161213181920
T. mínima (ºC) 3587675
Vent 30 km/h N 15 km/h NO 10 km/h E 10 km/h NE 20 km/h N 10 km/h S 15 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Precipitacions arreu del país

Durant tota la jornada tindrem un cel molt ennuvolat o cobert arreu del territori, tot i que al matí, la nuvolositat serà menys compacta a ponent i l’extrem sud. S’espera precipitació a qualsevol punt del territori, sobretot al Pirineu, al Prepirineu, a la Catalunya central i al sector central del prelitoral i litoral. La precipitació serà més continuada al vessant nord, i a la resta, al matí serà en forma de ruixat d’intensitat entre feble i moderada, i localment la precipitació també podrà ser en forma de neu granulada o calamarsa. La cota de neu se situarà als 800 metres en general, tot i que localment podria baixar fins als 400 metres. La temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més baixa, mentre que la màxima descendirà de forma acusada. Hi haurà cops forts de vent als dos extrems del país.

La mar: Maror en general, tot i que hi haurà moments de forta maror i altres de marejol.

Demà: Fins al migdia s’esperen precipitacions a qualsevol punt del territori, a partir de llavors es concentraran a punts del litoral i prelitoral, sobretot al sector sud i a punts de la meitat est. A mesura que passi el dia la cota de neu s’enfilarà fins als 1.400 metres.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET