El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a L'Hospitalet de Llobregat

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecres
  Plugims Clarianes Ennuvolat Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 9025500010
Cota de neu (m) 900150000000
T. màxima (ºC) 14181417171514
T. mínima (ºC) 6967763
Vent 20 km/h O 20 km/h NO 5 km/h E 5 km/h O 10 km/h SO 0 km/h C 5 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ambient fred

La nuvolositat minvarà i el cel quedarà poc ennuvolat fins a mig matí, amb núvols més abundants al vessant nord del Pirineu. A partir de llavors, els núvols augmentaran i a partir del migdia quedarà molt ennuvolat o cobert al terç oest i resta del Pirineu i Prepirineu, i entre mig i molt ennuvolat a la resta. Fins a primera hora del matí s’espera precipitació al vessant nord del Pirineu. A partir del migdia s’intensificarà i arribarà a altres punts de la meitat oest i del Pirineu i Prepirineu. Temperatura mínima semblant o lleugerament més baixa i màxima lleugerament o moderadament més baixa. L’ambient serà fred.

La mar: Maror a tota la zona marítima.

Demà: De matinada estarà entre mig i molt ennuvolat a la meitat oest i nord, i entre poc i mig ennuvolat a la resta. Al llarg del matí la nuvolositat quedarà restringida a l’extrem nord del Pirineu i al massís del Port. Durant la tarda la nuvolositat augmentarà de nou a la resta de la meitat nord. S’espera precipitació continuada i extensa al vessant nord del Pirineu i no se’n descarta en altres punts del terç oest. Temperatura lleugerament o moderadament més alta.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET