El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Lleida

Data
AvuiDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecresDijous
  Clarianes Plugims Clarianes Pluja i clarianes Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 010045755010
Cota de neu (m) 0110012001200002000
T. màxima (ºC) 12121212101719
T. mínima (ºC) 6243034
Vent 40 km/h O 30 km/h O 25 km/h O 15 km/h O 0 km/h C 0 km/h C 10 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Precipitació dispersa al matí

Cel mig o puntualment molt ennuvolat fins a mitja tarda. Posteriorment, quedarà poc ennuvolat, excepte al vessant nord del Pirineu, on quedarà molt ennuvolat o cobert. Al nord de la depressió Central hi haurà bancs de boira fins a mig matí. S’espera precipitació dispersa en general, sobretot al vessant sud del Pirineu i del Prepirineu occidental. Al final del dia la precipitació quedarà restringida al vessant nord del Pirineu. Temperatura mínima similar o lleugerament superior, si bé a punts del Pirineu i del Prepirineu serà lleugerament més baixa. Màxima similar o lleugerament més baixa. Hi haurà ratxes de vent fort a primera hora.

La mar: Forta maror amb àrees de maror a tota la zona marítima.

Demà: Fins a primera hora del matí el cel estarà poc ennuvolat. A partir de llavors la nuvolositat augmentarà progressivament i a partir del migdia quedarà molt ennuvolat o cobert, especialment a la meitat oest del país. Fins al migdia és probable precipitació feble al Pirineu i al Prepirineu occidental. A partir de llavors se n’espera a la resta de la meitat oest i és possible a la resta del territori. La temperatura baixarà entre lleugerament i moderadament.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET