El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Manresa

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Sol Sol Sol Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 000000
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 383943403838
T. mínima (ºC) 181921222221
Vent 25 km/h SE 20 km/h S 10 km/h S 15 km/h S 15 km/h SE 15 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Calor intensa

Cel serè en conjunt, tot i que fins a primera hora del matí hi haurà intervals de núvols baixos a l’extrem sud del litoral. Les temperatures, tant les mínimes com les màximes, seran entre lleugerament i moderadament més altes, si bé al vessant nord del Pirineu l’ascens serà notable. L’ambient serà càlid durant les hores centrals del dia, sobretot a l’interior, i es podria arribar als 40 graus. En algunes zones hi haurà calitja a causa de la presència de pols en suspensió.

La mar: Maror amb àrees de marejol a la Costa Brava i maror a la costa central i la Costa Daurada.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat pel pas de bandes de núvols alts i prims, sobretot a les comarques del terç oest. A banda, hi haurà la presència d’alguns estrats baixos a l’extrem sud del litoral fins a primera hora. Temperatura mínima similar o lleugerament més alta. La màxima, en canvi, pujarà entre lleugerament i moderadament. L’ambient serà molt càlid durant les hores centrals del dia a l’interior del país.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET