El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Martorell

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Sol Plugims Clarianes Clarianes Plugims Plugims
Prob. precip. (%) 06025356560
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 292930303132
T. mínima (ºC) 151515161617
Vent 15 km/h S 15 km/h SE 15 km/h S 10 km/h S 15 km/h S 5 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

Estrats baixos al litoral

El cel es mantindrà serè o poc ennuvolat pel pas d’algunes franges de núvols alts i prims, que seran més abundants i compactes al final del dia i a la meitat sud. A més, fins a primera hora del matí i novament al final del dia hi haurà estrats baixos al litoral i prelitoral. I independentment, a partir de mig matí creixeran nuvolades en punts de muntanya, especialment del Pirineu i Prepirineu, on són probables alguns ruixats, que en general seran febles i acumularan quantitats minses. La temperatura mínima serà semblant, mentre que la màxima serà semblant o lleugerament més alta. De matinada i al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral. Al llarg del matí s’imposarà el vent de component sud, entre fluix i moderat.

La mar: Marejol a tota la zona marítima, amb alguna àrea de maror a la Costa Brava.

Demà: La nuvolositat anirà augmentant de matinada i al llarg del matí el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat. La temperatura mínima serà lleugerament més alta, mentre que la màxima serà semblant o lleugerament més baixa.

El temps de demà

Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET