El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Moià

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecres
  Pluja forta Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 7500155050
Cota de neu (m) 0001700001600
T. màxima (ºC) 10121311121112
T. mínima (ºC) 7543422
Vent 30 km/h NE 10 km/h O 5 km/h S 10 km/h O 15 km/h O 5 km/h O 5 km/h NO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Encara pluja, sobretot al matí

Fins a mig matí s’espera precipitació al litoral, al prelitoral i a la meitat est, d’intensitat feble o localment moderada, mentre que és possible a la resta del territori. A partir d’aleshores, la precipitació es farà més dispersa i aïllada i afectarà sobretot la meitat sud. La cota de neu voltarà els 1.700 metres. La temperatura mínima serà lleugerament més alta, mentre que la màxima serà similar. Vent de component nord i est entre fluix i moderat, amb cops forts a la meitat est i a la resta del litoral i del prelitoral.

La mar: De maregassa a forta maror a tota la zona marítima.

Demà: Fins a mig matí el cel romandrà entre mig i molt ennuvolat a la meitat sud, i entre poc i mig ennuvolat a la resta. A partir de llavors la nuvolositat minvarà fins a quedar poc ennuvolat a la tarda. Al final del dia arribaran núvols alts. És probable que hi hagi precipitació feble i dispersa a la meitat sud fins a mig matí. Es recolliran quantitats poc importants. La temperatura mínima serà semblant a la meitat sud i lleugerament més baixa a la resta i la màxima serà lleugerament més alta.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET