El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a L'Orxa

Data
AvuiDimartsDimecresDijousDivendresDissabteDiumenge
  Sol Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 05050025
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 24232022242624
T. mínima (ºC) 710879913
Vent 5 km/h SO 20 km/h O 15 km/h NO 15 km/h O 0 km/h C 15 km/h O 20 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Sense canvis

Ens mantindrem amb una jornada sense canvis en general. El cel estarà serè o poc ennuvolat amb el pas de núvols alts i prims. Tot i això, al matí podran aparèixer alguns bancs de núvols baixos a l’extrem sud del litoral i a la Costa Brava, on també se’n poden formar a la tarda. No s’espera precipitació enlloc. La temperatura serà similar o lleugerament més alta, tant la mínima com la màxima. Hi haurà inversió tèrmica matinal. La visibilitat serà entre bona i excel·lent en general. Independentment hi haurà algun banc de boira a valls i fondalades de l’interior del territori. Fins a l’inici del matí i de nou al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable. La resta de la jornada el vent bufarà de component sud i oest entre fluix i moderat, més reforçat al litoral, amb alguns cops forts a la tarda a la Costa Brava.

La mar: Hi haurà marejol al llarg de la costa catalana.

Demà: La nuvolositat augmentarà d’oest a est, sobretot a partir de mig matí, i el cel quedarà entre molt ennuvolat o cobert en general durant les hores centrals del dia. A partir del migdia s’espera precipitació al vessant nord del Pirineu. La temperatura descendirà arreu.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET