El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Pals

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
  Clarianes Clarianes Sol Sol Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 00000020
Cota de neu (m) 0000002800
T. màxima (ºC) 26252725262829
T. mínima (ºC) 15161616151516
Vent 25 km/h N 25 km/h NE 20 km/h NE 15 km/h NE 20 km/h S 15 km/h S 15 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Jornada mig ennuvolada

El cel es mantindrà poc o mig ennuvolat en general amb el pas de bandes de núvols alts i mitjans, sobretot al final del dia, quan es faran més abundants i compactes al terç sud i a Ponent. Per altra banda, a partir del migdia creixeran nuvolades en punts de muntanya, sobretot del Pirineu i Prepirineu, on el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat i és possible que hi caigui algun ruixat feble i dispers. La temperatura mínima es mantindrà similar en general, mentre que la màxima descendirà entre lleugerament i moderadament. A l’Empordà bufarà tramuntana entre fluixa i moderada, amb alguns cops forts al nord del sector fins al migdia. A la resta del territori s’imposarà el vent de component sud entre fluix i moderat. La visibilitat serà bona en general, tot i que al matí hi haurà algun banc de boira a l’extrem sud.

La mar: Hi haurà maror al llarg del litoral català.

Demà: Fins al migdia el cel estarà entre mig i molt ennuvolat al terç oest i s’hi esperen algunes precipitacions febles, mentre que la resta estarà entre mig ennuvolat. A partir del migdia, s’esperen ruixats al Pirineu, Prepirineu, al nord de la depressió central i al massís del Port.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET