El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Pineda de Mar

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Sol Sol Plugims Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 00801505
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 282827272930
T. mínima (ºC) 171918171820
Vent 20 km/h SO 15 km/h S 15 km/h S 15 km/h SE 15 km/h S 20 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Diumenge assolellat

Cel serè o poc ennuvolat en conjunt, si bé es formarà algun interval de núvol baix en punts del litoral, sobretot al principi i al final del dia i a la meitat sud de la zona. Hi haurà núvols d’evolució en punts de muntanya del Pirineu, Prepirineu i prelitoral a partir del migdia. A banda, de matinada i fins a primera hora del matí creuaran bandes de núvols alts i mitjans. No s’esperen precipitacions. La temperatura mínima pujarà lleugerament i oscil·larà entre 17 i 22 ºC, 13 i 18 a la resta de l’interior, si bé al Pirineu es mourà entre 11 i 16 ºC. Per la seva banda, la temperatura màxima també pujarà lleugerament i oscil·larà entre 25 i 30 ºC al Pirineu i litoral central, i entre 29 i 34 ºC a la resta del territori, si bé a ponent i vall de l’Ebre serà localment més alta.

La mar: Marejol a tota la zona marítima, amb maror a la part nord de la Costa Brava.

Demà: El cel estarà serè o poc ennuvolat fins al migdia. Al centre del dia creixeran nuvolades en punts de muntanya que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat al Pirineu, Prepirineu i quadrant nord-est. Ambient calorós al centre del dia.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET