El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Porqueres

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
  Intervals de núvols amb tempesta Pluja Plugims Plugims Pluja Plugims Ennuvolat
Prob. precip. (%) 9510010055909540
Cota de neu (m) 0027002700270017002300
T. màxima (ºC) 27252527262220
T. mínima (ºC) 14151413131110
Vent 10 km/h S 15 km/h SE 15 km/h S 5 km/h S 15 km/h S 15 km/h NO 10 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Es mantenen les temperatures

Cel serè o poc ennuvolat, puntualment mig ennuvolat, en general. A partir del migdia creixeran nuvolades en zones de muntanya, que a la tarda deixaran el cel mig o localment molt ennuvolat al Pirineu, Prepirineu, quadrant nord-est i punts del prelitoral, sobretot al del sector sud. També arribaran núvols alts i mitjans per l’oest del país. A la tarda s’esperen ruixats dispersos al Pirineu i són possibles al Prepirineu, i seran d’intensitat entre feble i moderada. La temperatura mínima serà lleugerament més baixa, mentre que la màxima es mantindrà sense canvis en general i baixarà lleugerament a l’extrem nord-est. Fins a mig matí bufarà tramuntana i mestral als dos extrems del territori, i a la resta el vent serà fluix i variable. A la tarda s’imposarà el vent de component oest fluix amb cops moderats.

La mar: De maror a marejol a tota la zona marítima.

Demà: Cel poc ennuvolat però amb bandes de núvols alts que deixaran el cel mig ennuvolat a la meitat sud. La temperatura mínima serà semblant, mentre que la màxima serà semblant o lleugerament més baixa.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET