El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Portbou

Data
AvuiDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecres
  Clarianes Plugims Clarianes Plugims Plugims Plugims
Prob. precip. (%) 2510035658050
Cota de neu (m) 028002800280028002700
T. màxima (ºC) 272625252623
T. mínima (ºC) 201818181816
Vent 30 km/h S 20 km/h SE 15 km/h NE 10 km/h E 30 km/h S 10 km/h E
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ruixats al sud i a Ponent

Nuvolositat en augment, amb creixement de nuvolades. Al matí el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat, tot i que la nuvolositat serà més abundant al litoral i al prelitoral sud, i menys abundant al nord-est. A partir de la tarda els núvols augmentaran arreu fins a quedar molt ennuvolat o cobert. A partir del matí s’esperen xàfecs al litoral i prelitoral sud, i són possibles a la resta de la meitat sud. A partir de la tarda s’esperen xàfecs acompanyats de tempesta a la meitat oest. La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta i la màxima serà lleugerament més baixa, si bé a la meitat oest el descens serà entre lleuger i moderat.

La mar: Maror amb àrees de marejol a tota la zona marítima.

Demà: De matinada estarà entre molt ennuvolat i cobert, amb creixement de nuvolades. A partir d’aleshores minvarà la nuvolositat d’oest a est i a partir de la tarda tendirà a quedar serè o poc ennuvolat. S’esperen xàfecs entre febles i moderats i acompanyats de tempesta fins a primera hora del matí a qualsevol punt, menys probables al terç sud. Temperatura mínima semblant o lleugerament més baixa i màxima semblant o lleugerament més alta.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET