El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Prada

Lamentablement no disposem de les dades. Disculpeu les molèsties.

El temps d'avui

El temps d'avui

Sol al matí i més núvols a la tarda

Fins al migdia el cel estarà serè o poc ennuvolat en general. Tot i això, fins a mig matí hi haurà estrats de núvols baixos a la depressió Central, valls del Prepirineu i al litoral i el prelitoral sud i al sud de la Costa Brava. A partir del migdia arribaran núvols alts i mitjans, que deixaran el cel mig o a estones molt ennuvolat, sobretot a la meitat nord, amb intervals de cel cobert al vessant nord del Pirineu i al nord-est. Temperatura mínima semblant i la màxima semblant o lleugerament més alta.

La mar: Maror amb àrees de forta maror a la Costa Brava i marejol amb àrees de maror a la costa central i la Costa Daurada.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat per núvols alts i mitjans. Al vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat o cobert al llarg de la jornada. A banda d’això, a partir del vespre hi haurà estrats baixos al nord de la depressió Central i al litoral i el prelitoral central i sud de la Costa Brava. Temperatures mínima i màxima lleugerament més altes, si bé l’ascens serà localment moderat, sobretot a la depressió Central.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET