El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Tarroja de Segarra

Data
AvuiDiumengeDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Plugims Clarianes Ennuvolat Clarianes Clarianes Núvols alts Clarianes
Prob. precip. (%) 100454515050
Cota de neu (m) 0120012001500000
T. màxima (ºC) 1111910121415
T. mínima (ºC) 2532256
Vent 40 km/h O 40 km/h O 15 km/h O 5 km/h SO 10 km/h O 15 km/h O 15 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Temperatures més baixes

Fins a darrera hora del matí el cel estarà serè o poc ennuvolat per núvols alts, tret del vessant sud del Pirineu i el Prepirineu Occidental, on estarà mig o puntualment molt ennuvolat. A partir de llavors la nuvolositat augmentarà progressivament d’oest a est i quedarà molt ennuvolat o cobert. Fins al migdia no es descarta precipitació feble al vessant sud del Pirineu occidental. A partir de llavors se n’espera a la meitat oest, sobretot al nord, i és possible a la resta del territori. Temperatures entre lleugerament i moderadament més baixes.

La mar: Forta maror amb àrees de maror a tota la zona marítima.

Demà: De matinada la nuvolositat minvarà ràpidament i al matí quedarà serè o poc ennuvolat per algun núvol alt i prim. Malgrat això, durant tota la jornada es mantindrà mig o a estones molt ennuvolat al nord-oest. Per altra banda, a partir de mitja tarda la nuvolositat augmentarà de sud-oest a nord-oest i deixarà el cel mig o molt ennuvolat arreu. Fins al migdia és possible alguna precipitació al Pirineu. Temperatura mínima similar i màxima semblant o lleugerament superior.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET