El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Tarroja de Segarra

Data
AvuiDiumengeDillunsDimartsDimecresDijous
  Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Sol Clarianes
Prob. precip. (%) 4050000
Cota de neu (m) 200000000
T. màxima (ºC) 231923242626
T. mínima (ºC) 87781011
Vent 30 km/h O 25 km/h O 15 km/h O 10 km/h O 15 km/h O 20 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ambient de tardor

Fins al final del matí el cel estarà serè o poc ennuvolat en general. A partir d’aleshores arribaran núvols alts i mitjans pel nord del territori que deixaran el cel mig, localment molt ennuvolat arreu, amb nuvolositat més abundant a la meitat nord del país. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà cobert tota la jornada. S’espera precipitació al vessant nord del Pirineu tot el dia i és probable a la resta de l’extrem nord del Pirineu, amb tendència a estendre’s a la resta de la meitat nord de manera més dispersa. Temperatures semblants o lleugerament inferiors. L’ambient serà clarament de tardor.

La mar: Maror amb àrees de forta maror a tota la zona marítima.

Demà: De matinada la nuvolositat tendirà a minvar de nord a sud del país fins a deixar el cel serè o poc ennuvolat. A banda, a partir de final del matí creuaran bandes de núvols alts i mitjans, de nord a sud que deixaran el cel, novament, entre mig i molt ennuvolat sobretot a la meitat nord. Fins a primera hora del matí i, de nou, a partir de mitja tarda s’espera precipitació al vessant nord del Pirineu. Temperatures semblants o lleugerament més baixes.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET