El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Tona

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Pluja i clarianes Pluja forta Pluja i clarianes Plugims Pluja Pluja i clarianes
Prob. precip. (%) 5510095655055
Cota de neu (m) 12001000800100015001500
T. màxima (ºC) 14911151615
T. mínima (ºC) 510036
Vent 10 km/h N 0 km/h C 5 km/h NE 0 km/h C 5 km/h SE 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Més núvols que no pas clarianes

Al matí estarà entre mig i molt ennuvolat al quadrant nord-oest i a l’extrem sud. A la resta estarà serè. Independentment, a partir del migdia, creixeran algunes nuvolades que deixaran el cel molt ennuvolat al Pirineu i al Prepirineu, i a la tarda a la nord de la depressió Central. A partir del migdia s’esperen alguns ruixats al Pirineu i al Prepirineu i a partir del vespre se n’esperen també al nord de la depressió Central. Temperatura mínima lleugerament més baixa i màxima semblant o lleugerament més baixa.

La mar: Maror a tota la zona marítima.

Demà: Fins a mig matí el cel estarà serè o poc ennuvolat. A partir de llavors, creixeran nuvolades que deixaran el cel mig i molt ennuvolat en general i localment cobert, sobretot a la meitat nord del territori, i amb nuvolositat menys abundant i compacta al terç sud. A partir de mig matí s’espera precipitació, sobretot a la meitat nord i est del territori, excepte al terç sud, on no se n’espera fins al vespre. La temperatura mínima serà lleugerament més baixa i la màxima experimentarà un descens entre moderat i notable, sobretot al nord del territori.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET