El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Torredembarra

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Sol Plugims Núvols alts Ennuvolat Sol Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 070500015
Cota de neu (m) 080000000
T. màxima (ºC) 16151916171616
T. mínima (ºC) 881110988
Vent 40 km/h NO 20 km/h O 30 km/h O 10 km/h E 5 km/h S 5 km/h SO 5 km/h SO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Xàfecs a la tarda a l’extrem nord-est

Al llarg de la matinada la nuvolositat anirà minvant i durant el matí els núvols quedaran restringits al Pirineu i el Prepirineu, i també en punts del terç oest. A partir del migdia, la nuvolositat tornarà a augmentar, sobretot al nord i a l’oest del país. Hi haurà estrats baixos matinals en punts del nord de la depressió Central i del prelitoral sud. Fins a primera hora del matí s’espera precipitació al terç nord i oest de Catalunya, i és possible que a la resta del país. A partir d’aleshores es concentrarà al Pirineu i es formaran xàfecs a l’extrem nord-est, puntualment en punts del terç oest. Temperatura entre lleugerament i moderadament més baixa.

La mar: Forta maror amb àrees de maror en tota la zona marítima.

Demà: La nuvolositat minvarà i el cel quedarà poc ennuvolat fins a mig matí. A partir de llavors, els núvols augmentaran i a partir del migdia el cel quedarà molt ennuvolat o cobert al terç oest i a la resta del Pirineu i el Prepirineu i entre mig i molt ennuvolat a la resta. Fins a primera hora del matí s’espera precipitació al nord del Pirineu. A partir del migdia s’intensificarà i arribarà a altres punts de la meitat oest i del Pirineu i el Prepirineu. Temperatures més baixes.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET