El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Vila-sana

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Clarianes Sol Sol Sol Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 50002530
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 323234363635
T. mínima (ºC) 161617181920
Vent 10 km/h O 10 km/h O 5 km/h SO 5 km/h SO 0 km/h C 10 km/h N
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Nuvolades a la meitat est i al litoral

Al llarg del dia hi haurà intervals de núvols baixos i algunes nuvolades a la meitat est i a la resta del litoral i del prelitoral central que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat. A banda, a la depressió Central i al vessant nord del Pirineu també hi haurà alguns intervals de núvols fins a mig matí. A la resta el cel quedarà serè o poc ennuvolat. Fins a mig matí s’esperen xàfecs locals a punts del sector central del litoral i prelitoral. A partir d’aleshores, se n’esperen alguns al quadrant nord-est. La temperatura mínima serà semblant i la màxima serà lleugerament més baixa a la meitat est i al sector central del litoral, i semblant a la resta.

La mar: Maror amb àrees de marejol a tota la zona marítima.

Demà: Al llarg del dia hi haurà intervals de núvols a punts del quadrant nord-est, a la resta del litoral i el prelitoral central i al vessant nord del Pirineu, més abundants fins a mig matí i de nou al final del dia. A la resta quedarà serè o poc ennuvolat. De matinada és probable algun ruixat aïllat al Camp de Tarragona i al litoral i al prelitoral central, i durant la tarda a l’interior del quadrant nord-est. Temperatura mínima sense canvis i màxima en lleu ascens.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET