El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Xacarella

Data
AvuiDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecresDijous
  Sol Sol Clarianes Sol Clarianes Clarianes Sol
Prob. precip. (%) 0000000
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 33353835373436
T. mínima (ºC) 20202221192020
Vent 20 km/h E 10 km/h S 15 km/h SO 15 km/h E 0 km/h C 15 km/h E 15 km/h E
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Sol al matí i algun ruixat a la tarda

Cel serè o poc ennuvolat fins a mitja tarda. A partir del migdia creixeran nuvolades en àrees de muntanya del Pirineu i del Prepirineu i n’arribaran d’altres pel terç oest del país durant la tarda; en aquests sectors el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat. També hi haurà núvols d’evolució diürna a punts del prelitoral. A més, fins al migdia i de nou al final del dia hi haurà alguns intervals de núvols baixos al prelitoral sud i a la meitat sud del litoral. Al litoral i al prelitoral sud s’espera alguna precipitació feble fins a mig matí. A partir del migdia s’esperen alguns ruixats febles i dispersos a punts del Pirineu, al Prepirineu i a l’interior del quadrant nord-est, i són possibles al terç oest. Temperatures sense canvis importants.

La mar: De maror a marejol a tota la zona marítima.

Demà: Predomini de l’ambient assolellat fins al migdia. A partir de llavors creixeran nuvolades al Pirineu i al Prepirineu i núvols d’evolució al prelitoral. Fins a mig matí no es descarta alguna precipitació aïllada a punts del litoral i del prelitoral sud. A partir del migdia hi haurà ruixats dispersos a punts del Pirineu. Temperatures sense canvis.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET