En l’adeu del meu cunyat Narcís Fores

En l’adeu del meu cunyat Narcís Fores

Si, és l’adéu del meu cunyat Narcís Fores, el marit de la Rosa de can Monteis, la meva germana. Segur que moltíssimes persones de Girona i comarca vareu estar en aquella popular merceria del començament...

Recordant l’amic Miquel Bataller

Recordant l’amic Miquel Bataller

Com diu aquella cançó “quan un amic se’n va.....” Ahir, d’una manera sobtada, ens va deixar en Miquel Bataller, amb ell havíem compartit l’amistat, ja en temps d’infantesa, a l’antic Barri...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona d'Albons

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Josep Bonany Pagès 94 Jafre Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 94 anys. Vivia a Jafre. Vidu de Francesca Rocas Almar i deixa dos fills.
Conxita Viñas Oliveras 83 Castelló d'Empúries 29/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 83 anys. Era natural de Maià de Montcal i vivia a Castelló d'Empúries. Vídua de Joan Riu Punsi i deixa tres filles. Exèquies, avui, a 2/4 de 10 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Manuel García Suárez 85 Roses 29/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 85 anys. Vivia a Roses. Deixa tres fills. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori de Roses.
Maria Rosa Escolar Ruiz 76 Figueres 29/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 76 anys. Era natural de Cabrejas del Pinar i vivia a Figueres. Casada amb Jordi Riera i deixa un fill. Exèquies, avui, a la 1 del migdia, a la sala de cerimònies de Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.
Silvina Llorente Llorente 94 Figueres 30/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir dijous passat, als 94 anys. Era natural de Roa i vivia a Figueres. Vídua de Juan Pedro Muñoz Gómez i deixa dues filles. Exèquies, demà, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Lola Juanola Viñas 88 Figueres 30/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 88 anys. Era natural de la Jonquera i vivia a Figueres. Vídua de Pere Quintana Roca. Exèquies, demà, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.