En record d’en Joan Paulí, un home bo

En record d’en Joan Paulí, un home bo

En obrir el diari, el 15 de febrer, hi vam trobar una necrològica, acompanyada d’un sentit escrit, sobre la pèrdua d’un home noble. Conegut promotor immobiliari, que tot i que ja estava jubilat,...

Recordant Josep Planella Masdemont

Recordant Josep Planella Masdemont

Avui és un diumenge més que especial. He obert el diari i he vist el traspàs d’un bon amic, el senyor Planella, com li deia jo, i no puc negar-ho, un gran client de casa de la època de més de 60...

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Calonge i Sant Antoni

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Encarnació Morata Teixidor 99 Figueres 26/02/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 99 anys. Era natural de Palamós i vivia a Figueres. Vídua de Ramon Juncà Trèmols i deixa una filla. Exèquies, avui, a 2/4 d'11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Maria Alice Wenseelaar geb Gontart 94 Santa Cristina d'Aro 26/02/2020 Ampliar informació(+)
Va morir diumenge passat, als 94 anys. Vivia a Santa Cristina d'Aro. Vídua de John Wenseelaar i deixa un fill. Actes de comiat, avui, a les 12 del migdia, a l'oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.
Jordi Bofill Bahí 77 Ullastret 26/02/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 77 anys. Vivia a Ullastret. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere d'Ullastret.
Francesc Perich Armengol 86 Flaçà 27/02/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 86 anys. Vivia a Flaçà. Deixa una filla. Exèquies, demà, a 3/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Cebrià de Flaçà.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00