En Ricard Xifra i Clúa, de la colla de ciclistes dels 5x10

En Ricard Xifra i Clúa, de la colla de ciclistes dels 5x10

Cada un de nosaltres guarda i servarà mentre visqui els bons records de la seva amistat, i els moments viscuts, i els llocs que hem pedalat junts, i les rutes per on ens ha guiat, i les converses, que...

Adeu, Ricard, et trobarem a faltar

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts de La Vall de Bianya

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Paquita Pagès Grabuleda 91 Olot 04/03/2021 Ampliar informació(+)
Va morir als 91 anys. Era natural de la Vall de Bianya i vivia a Olot. Vídua de Francesc Ayats Moret i deixa una filla. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a la placeta del cementiri municipal d'Olot.

Difunts a la zona de La Vall de Bianya

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Miquel Cros Rius 90 Olot 04/03/2021 Ampliar informació(+)
Va morir als 90 anys. Era natural de les Preses i vivia a Olot. Casat amb Àngela Solanich Gelis i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d'Olot.
Maria Teresa Genís Vila 87 Olot 04/03/2021 Ampliar informació(+)
Va morir als 87 anys. Era d'Olot. Vídua de Pere Coderch Descals i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d'Olot.
Pilar Font Julià 86 Lloret de Mar 04/03/2021 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 86 anys. Era natural de Sant Esteve de Llémena i vivia a Lloret de Mar. Casada amb Pere Austrich Farnés i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.