Paco Antequera Barbero

Paco Antequera Barbero

Històric sindicalista i militant comunista, va fundar CCOO a Blanes

En record d’en Joan Paulí, un home bo

En record d’en Joan Paulí, un home bo

En obrir el diari, el 15 de febrer, hi vam trobar una necrològica, acompanyada d’un sentit escrit, sobre la pèrdua d’un home noble. Conegut promotor immobiliari, que tot i que ja estava jubilat,...

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Maià de Montcal

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Maria Pagès Canadell 93 Banyoles 26/02/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 93 anys. Vivia a Banyoles. Vídua de Joan Camós Coll i deixa una filla. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.
Natàlia Masdeu Torrent 97 Sant Jaume de Llierca 26/02/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 97 anys. Era de Sant Jaume de Llierca. Vídua de Ramon Solé Rodeja i deixa una filla. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Jaume de Llierca.
Joan Faja Turon 72 Castellfollit de la Roca 26/02/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 72 anys. Era de Castellfollit de la Roca. Casat amb Elisabet Grabulosa Masmitjà i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 5 de la tarda, a l'església del Santíssim Salvador de Castellfollit de la Roca.
Encarnació Morata Teixidor 99 Figueres 26/02/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 99 anys. Era natural de Palamós i vivia a Figueres. Vídua de Ramon Juncà Trèmols i deixa una filla. Exèquies, avui, a 2/4 d'11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Amalia Berjano González 87 Figueres 26/02/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 87 anys. Era natural d'Higuera de Vargas i vivia a Figueres. Vídua de Fernando González González i deixa sis filles. Exèquies, avui, a 2/4 de 12 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00