En l’adeu del meu cunyat Narcís Fores

En l’adeu del meu cunyat Narcís Fores

Si, és l’adéu del meu cunyat Narcís Fores, el marit de la Rosa de can Monteis, la meva germana. Segur que moltíssimes persones de Girona i comarca vareu estar en aquella popular merceria del començament...

Recordant l’amic Miquel Bataller

Recordant l’amic Miquel Bataller

Com diu aquella cançó “quan un amic se’n va.....” Ahir, d’una manera sobtada, ens va deixar en Miquel Bataller, amb ell havíem compartit l’amistat, ja en temps d’infantesa, a l’antic Barri...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Mieres

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Rafael Arregui Fernández 77 Banyoles 26/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 77 anys. Vivia a Banyoles. Casat amb Ana María Simón Ramírez i deixa sis fills. Exèquies, demà, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Banyoles.
José Méndez Maestre 72 Caldes de Malavella 25/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 72 anys. Vivia a Caldes de Malavella. Casat amb Josefa Rodríguez Álvarez i deixa quatre fills. Exèquies, avui, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Salt.
Manuel Barradas 89 Santa Coloma de Farners 25/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 89 anys. Vivia a Santa Coloma de Farners. Vidu d'Isabel Rojo Zacarías i deixa cinc fills. Exèquies, avui, a 2/4 d'1 del migdia, al tanatori de Salt.