Adeu a un amic, adeu a un poeta, adeu Josep Tarrés

Adeu a un amic, adeu a un poeta, adeu Josep Tarrés

Hi hauria moltes paraules que ens definirien aquest veí del Barri Vell de Girona

Ens ha deixat en Josep Tarrés

Ens ha deixat en Josep Tarrés

De bon matí, quan falten solament dos dies, per la celebració de Sant Jordi, s’ha despertat plujós, d’aquells dits rúfols, que fa mandra sortir al carrer, i en llegir el diari, una notícia, ens...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Mont-ras

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Crece Sánchez Navas 91 Palafrugell 22/04/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 91 anys. Vivia a Palafrugell. Vídua de Jesús Espejel Polo i deixa dos fills. Exèquies, avui, a 2/4 de 4 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori de Palafrugell.
Jaume Bonet Gasch 79 Palafrugell 22/04/2021 Ampliar informació(+)
Va morir dilluns passat, als 79 anys. Vivia a Palafrugell. Casat amb Catalina Casellas Roig i deixa tres fills. Exèquies, avui, a les 5 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.
Pilar Mallol Marsal 91 Sant Llorenç de les Arenes (Foixà) 22/04/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 91 anys. Vivia a Sant Llorenç de les Arenes. Vídua de Josep Nadal Saus i deixa una filla. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Llorenç de les Arenes.
Eugeni Vendrell Canals 83 Sant Feliu de Guíxols 22/04/2021 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 83 anys. Era natural de Santa Cristina d'Aro i vivia a Sant Feliu de Guíxols. Casat amb Margarita Miret Vidal i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a l'oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.
Llorenç Gironès Pol 82 Torroella de Montgrí 22/04/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 82 anys. Vivia a Torroella de Montgrí. Casat amb Carmen Martínez Solà i deixa quatre fills. Exèquies, avui, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori de Torroella de Montgrí.