Arreveure, M. Carme, ens retrobarem

Arreveure, M. Carme, ens retrobarem

Amiga, mestra i exveïna del Barri Vell de Girona

Mossèn Àngel Pla, un mossèn estimat

Mossèn Àngel Pla, un mossèn estimat

Fa unes tres setmanes que vaig fer una visita a Mossèn Àngel Pla a la residència per a capellans Bisbe Sivilla, perquè m’havien dit que el seu estat de salut havia empitjorat. Va ser una visita amable...

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Palafrugell

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Margarita Clara Gutiérrez 87 Castell d'Aro (Castell-Platja d'Aro) 10/12/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 87 anys. Era natural de Barcelona i vivia a Castell d'Aro. Vídua de Florencio Sánchez González i deixa quatre fills. Exèquies, demà, a les 10 del matí, a l'església parroquial de Castell d'Aro.
Maria Prieto i Alcalde 72 Sant Feliu de Guíxols 09/12/2019 Ampliar informació(+)
Va morir divendres passat, als 72 anys. Era natural de Benamaurel i vivia a Sant Feliu de Guíxols. Vídua d'Albert Valls Balaguer i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 10 del matí, al monestir de Sant Feliu de Guíxols.
Rafa López García 87 Cassà de la Selva 09/12/2019 Ampliar informació(+)
Va morir divendres passat, als 87 anys. Vivia a Cassà de la Selva. Casat amb José Luís Álvarez Gil i deixa quatre fills. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a l'església parroquial de Sant Martí de Cassà de la Selva.
Pilar Casals Deulofeu 83 Llagostera 09/12/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 83 anys. Vivia a Llagostera. Vídua de Ramiro Coll Prat i deixa tres filles. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a l'església parroquial de Llagostera.
Lluïsa Vilà Ferran 94 Sant Joan de Mollet 09/12/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 94 anys. Vivia a Sant Joan de Mollet. Vídua de Jaume Pibernat i deixa dos fills. Exèquies, avui, a 3/4 de 5 de la tarda, a l'església parroquial de Sant Joan de Mollet.
Josep Antoni Rodríguez García "Rodri" 72 Viladamat 09/12/2019 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 72 anys. Era natural d'Albons i vivia a Viladamat. Deixa quatre fills. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a l'església parroquial de Viladamat.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00