Mossèn Xavier Xutglà i Ruiz

Mossèn Xavier Xutglà i Ruiz

Exvicari general de Girona i exrector d’Arenys de Mar i de Sant Salvador d’Horta

Recordant l’avi Florenci d’El Cabrit

Recordant l’avi Florenci d’El Cabrit

Avui al facebook veig una noticia s’ha mort el fundador de Cal Cabrit de Sant Esteva de Llémena en Florenci ,al moment la memòria m’ha transportat a un temps de molta feina i moltes il·lusions el...

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Portbou

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Pilar Carberol Centena 91 Garriguella 17/01/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 91 anys. Era de Garriguella. Vídua de Jospe Pérez i deixa dues filles. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de Funerària Empordanesa-Áltima de Figueres.
Eulogia González Morcillo 95 Darnius 17/01/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 95 anys. Era natural de Cilleros i vivia a Darnius. Casada amb Benito Enrique Vidal i deixa dos fills. Exèquies, avui, a 2/4 de 12 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Dolors Ges Martí, "Lola" 89 Figueres 17/01/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 89 anys. Era natural de Cistella i vivia a Figueres. Vídua de Pere Ayats Alsina i deixa un fill. Exèquies, avui, a 2/4 d'11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Cristina Baeza Casillas 55 Figueres 17/01/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 55 anys. Era natural de Barcelona i vivia a Figueres. Casada amb Jaume Corominas Blanch i deixa dos fills. Exèquies, avui, a 2/4 d'1 del migdia, a la sala de cerimònies de Funerària Empordanesa-Áltima de Figueres.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00