Arreveure, M. Carme, ens retrobarem

Arreveure, M. Carme, ens retrobarem

Amiga, mestra i exveïna del Barri Vell de Girona

Mossèn Àngel Pla, un mossèn estimat

Mossèn Àngel Pla, un mossèn estimat

Fa unes tres setmanes que vaig fer una visita a Mossèn Àngel Pla a la residència per a capellans Bisbe Sivilla, perquè m’havien dit que el seu estat de salut havia empitjorat. Va ser una visita amable...

Cerca de difunts

Del
al

Difunts de Salt

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Felip Gil Paradas 55 Salt 08/12/2019 Ampliar informació(+)
Va morir dimecres passat, als 55 anys. Vivia a Salt. Deixa un fill. Exèquies, avui, a la 1 del migdia, a la parròquia de Sant Jaume de Salt.

Difunts a la zona de Salt

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Catalina Delclós Bancells 94 Girona 09/12/2019 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 94 anys. Vivia a Girona. Vídua de Josep Bufí Reixach. Exèquies, demà, a les 12 del migdia, a la capella de la residència Germanets dels Pobres de Girona.
Rafa López García 87 Cassà de la Selva 09/12/2019 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 87 anys. Vivia a Cassà de la Selva. Casat amb José Luís Álvarez Gil i deixa quatre fills. Exèquies, demà, a les 10 del matí, a l'església parroquial de Sant Martí de Cassà de la Selva.
Maria Rosa Solsona Feliu 78 Banyoles 09/12/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 78 anys. Vivia a Barcelona. Exèquies, demà, a 2/4 d'11 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori de Banyoles.
María Tiscar Esquinas Robledillo 91 Maçanet de la Selva 09/12/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 91 anys. Vivia a Maçanet de la Selva. Vídua de Bonifacio Aranda Cuenca i deixa quatre fills. Exèquies, demà, a les 4 de la tarda, a l'església parroquial de Sant Llorenç de Maçanet de la Selva.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00