Mossèn Xavier Xutglà i Ruiz

Mossèn Xavier Xutglà i Ruiz

Exvicari general de Girona i exrector d’Arenys de Mar i de Sant Salvador d’Horta

Recordant l’avi Florenci d’El Cabrit

Recordant l’avi Florenci d’El Cabrit

Avui al facebook veig una noticia s’ha mort el fundador de Cal Cabrit de Sant Esteva de Llémena en Florenci ,al moment la memòria m’ha transportat a un temps de molta feina i moltes il·lusions el...

Cerca de difunts

Del
al

Difunts de Sant Feliu de Guíxols

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Rosa Lacasa Ararà 89 Sant Feliu de Guíxols 18/01/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 89 anys. Era natural de Barcelona i vivia a Sant Feliu de Guíxols. Casada amb Narcís Godó Padrosa i deixa dos fills. Exèquies, avui, a 2/4 d'11 del matí, a l'oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

Difunts a la zona de Sant Feliu de Guíxols

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Montserrat Bertran Noguera 90 Santa Cristina d'Aro 19/01/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 90 anys. Era de Santa Cristina d'Aro. Casada amb Narcís Malagelada Rovira i deixa dues filles. Exèquies, demà, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Cristina d'Aro.
Josep Maria Ribas Poch 85 Palamós 20/01/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 85 anys. Vivia a Palamós. Casat amb Margarita Adroher Burgas i deixa dos fills. Exèquies, demà passat, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.
Joan Roca Bazan 63 Tossa de Mar 18/01/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 63 anys. Era de Tossa de Mar. Deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Vicenç de Tossa de Mar.
Quim Costa Carreras 87 Cassà de la Selva 18/01/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 87 anys. Vivia a Cassà de la Selva. Casat amb Catalina Vidal Castelló i deixa una filla. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori de Cassà de la Selva.
Maria Vall-llovera Esteva 96 Cassà de la Selva 18/01/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 96 anys. Vivia a Cassà de la Selva. Vídua de Miquel Menció Mias i deixa dos fills. Exèquies, avui, a 2/4 de 12 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori de Cassà de la Selva.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00