En record d’Elena Rosa Oliveras

En record d’Elena Rosa Oliveras

Uns nostres amics, el conegut ginecòleg Dr. Xavier Ymbert i la seva esposa, M. Rosa Jubany, acaben de comunicar-nos la pèrdua de la mare d’ell, l’Elena Rosa Olivera. Tenia noranta-dos anys, per consegüent...

Josep Puig Torné

Josep Puig Torné

Arquitecte i urbanista de Sarral

NOTA: En les necrològiques no apareix l’hora i el lloc de la cerimònia. No es faciliten seguint el consell del Departament de Salut de la Generalitat.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Sant Joan de Mollet

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Fátima Sánchez Machado 52 Figueres 06/06/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 52 anys. Era natural de Girona i vivia a Figueres. Casada amb Pere. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.
Dolors Soler Estruch 83 Salt 06/06/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 83 anys. Vivia a Salt. Vídua d'Enric Comas Bosch i deixa tres fills. Exèquies, avui, a les 5 de la tarda, al tanatori de Salt.
Francesc Soles Munto 72 Sant Antoni de Calonge (Calonge) Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 72 anys. Era natural de Sant Feliu de Guíxols i vivia a Sant Antoni de Calonge. Casat amb Mercè Paris Garcia i deixa dos fills.
Pere Nadal Carrés 90 Colera 06/06/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 90 anys. Era de Colera. Vidu de Maria Gràcia Ribera Coderch i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Empordanesa-Áltima de Figueres.
José Sampedro Galián 84 Figueres 06/06/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 84 anys. Era natural de Campillo de Arenas i vivia a Figueres. Casat amb Joaquina Portas Vila i deixa dues filles. Exèquies, avui, a 2/4 d'11 del matí, a la parròquia del Bon Pastor de Figueres.
Brigitte Robert 83 Palafrugell Ampliar informació(+)
Va morir dimecres passat, als 83 anys. Vivia a Palafrugell.