En l’adeu del meu cunyat Narcís Fores

En l’adeu del meu cunyat Narcís Fores

Si, és l’adéu del meu cunyat Narcís Fores, el marit de la Rosa de can Monteis, la meva germana. Segur que moltíssimes persones de Girona i comarca vareu estar en aquella popular merceria del començament...

Recordant l’amic Miquel Bataller

Recordant l’amic Miquel Bataller

Com diu aquella cançó “quan un amic se’n va.....” Ahir, d’una manera sobtada, ens va deixar en Miquel Bataller, amb ell havíem compartit l’amistat, ja en temps d’infantesa, a l’antic Barri...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Sant Joan les Fonts

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Amalia González Amaro 90 Olot 23/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir als 90 anys. Era natural de Carchelejo i vivia a Olot. Casada amb José Lucena López i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d'Olot.
Joan Culebras Moya "En Joan de l'Sport" 80 Olot 23/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir als 80 anys. Era natural d'Honrubia i vivia a Olot. Casat amb Dora Valera Martínez i deixa una filla. Exèquies, avui, a les 5 de la tarda, a la capella del cementiri d'Olot.
Montserrat Planas Garriga 91 Banyoles 23/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 91 anys. Vivia a Banyoles. Vídua de Lluís Pijoan Bosch i deixa un fill. Exèquies, avui, a 2/4 de 10 del matí, a l'església parroquial de Santa Maria dels Turers de Banyoles.
Pastora Romero García 87 Banyoles 23/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 87 anys. Vivia a Banyoles. Vídua de Lucas Ortiz Díaz i deixa tres fills. Exèquies, avui, a 2/4 de 6 de la tarda, a l'església parroquial de Santa Maria dels Turers de Banyoles.
Antònia Puigdemont Rost 78 Fontcoberta 24/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 78 anys. Vivia a Fontcoberta. Vídua de Martí Muriscot Masos i deixa dos fills. Exèquies, demà, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Fontcoberta.