Programació TV3

Dimecres, 26 febrer de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
06.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Els matins
Avui s'explica l'evolució del primer cas de coronavirus confirmat a Catalunya i les mesures preses per evitar el contagi. A continuació, l'entrevista d'avui tracta l'addicció al joc online, ara que el Ministeri de Consum en regularà la publicitat. Lídia Heredia parla amb una psicòloga especialitzada en aquestes addiccions, un exludòpata i president d'una associació d'afectats i una persona que, fins fa poc, estava en tractament per deixar el joc online. També es parla sobre la sessió de control al Congrés, hores abans de la taula de diàleg entre representants del govern espanyol i el català, amb Gabriel Rufián, Laura Borràs i Jaume Asens. A més, s'analitza fins a quin moment un malalt d'Alzheimer o d'altres demències pot decidir amb autonomia què vol que passi al final de la seva malaltia. La neuròloga Raquel Sánchez-Valle argumenta la proposta presentada al Congrés perquè aquestes malalties estiguin cobertes per la llei de l'eutanàsia. I, per acabar, els pares del noi assassinat a l'Hospitalet de Llobregat fa 27 anys, Pedro Álvarez, expliquen la seva campanya perquè el cas del seu fill no prescrigui sense jutjar el sospitós de la mort, un policia nacional que va arribar a ser identificat.
Altres
Durada: 205'
11.50
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 125'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Peus de porc amb tòfona
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
La Clara fa saber al Litus les acusacions de la Marta i encara que ell li assegura que no creu la seva germana, la Clara s'adona que feia dies que ho sabia. Per la seva banda, la Sílvia torna a quedar amb el Juanjo com a amic; continua convençuda que és gai. A més, la Mònica ha anat a veure la Romina i, com que ha tingut una decepció en saber que la seva mare trigarà a tenir l'alta, busca el consol del Raül. Paral·lelament, el Quim ha organitzat una trobada d'amics a casa seva a petició de l'Andreu. I l'Andreu s'hi deixa les pastilles per al VIH i el Quim les troba.
Sèries
Durada: 40'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Alguna pregunta més?
Aquesta setmana, el popular periodista esportiu Julio Maldonado, Maldini, passa per La televisió és cultura, on es posen a prova els seus coneixements futbolístics. A més, Isma Juárez visita el Senat per explicar per a què serveix. D'altra banda, es balla amb l'APM? sessions més blaugrana, es descobreix la informació més veraç a El Mundo Today, s'estrena el tràiler de Johnny Bartomeu English i es presenta Bola de drac.
Altres
Durada: 40'
22.35
El llenguado
Aprendre català i visita a Lleida
Guillem Albà investiga com i per què aprenen català els adults, des de les classes del Consorci i les parelles lingüístiques, fins a la relació entre àvies i nets, les colles castelleres, el treball en un bar xinès o la vida de katalonski. L'acompanyen Halldor Mar i els lingüistes Marina Massaguer i Daniel Cassany, a més del professor David Valls amb els seus alumnes de secundària de la Vall d'Hebron. A la segona part del programa, Yolanda Sey viatja a Lleida per analitzar tòpics i prejudicis, aprofundir en el vocabulari local amb un savi com Ramon Sistac i aprendre l'himne no oficial de Ponent, Som de l'Oest.
Altres
Durada: 55'
23.30
Al cotxe
Núria Prims
Eloi Vila conversa amb l'actriu Núria Prims, molt coneguda pels espectadors de la cadena i que ara interpreta un dels papers protagonistes de la minisèrie La fossa. Es va fer molt popular, fa més de 20 anys, gràcies al paper de Mariona Montsolís a la sèrie Nissaga de poder, de TV3. Va treballar al cinema i a la televisió i el 2017 va interpretar la Galdana a la pel·lícula Incerta glòria, un paper que li va valdre el premi Gaudí 2018 a la millor actriu. En aquesta ocasió, mentre l'Eloi l'acompanya a un rodatge, repassa la seva trajectòria. Parla de la feina, dels bons i dels mals moments, de les inseguretats, de la família, de la maternitat i del pas del temps. A més, aquesta setmana el cotxe obre les portes a tothom perquè hi pugi i faci el que vulgui a Vilafranca del Penedès.
Altres
Durada: 35'
00.05
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
01.40
Gran reserva
Xou. Això és massa
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 55'
02.35
Ritmes a l'estudi
Jazz Pretenders. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 65'
03.40
Blues a l'estudi
Big Yuyu. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.40
Jazz a l'estudi
Anibal Martínez Quintet. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.40
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 20'