Programació TV3

Dimarts, 2 juny de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
08.30
Els matins
El programa reflexiona sobre la vellesa després de l'epidèmia de COVID-19, amb la gerontòloga Anna Freixas, la infermera jubilada Carme Mascarell i l'actor Jordi Banacolocha. A la tertúlia del programa hi participen Montserrat Nebrera i Josep-Lluís Carod-Rovira. Més tard, el periodista especialista en xarxes Juan Soto Ivars analitza l'enfrontament entre el president nord-americà Donald Trump i Twitter.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 210'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Cuines
Crema d'espàrrecs i marisc/Cabrit arrebossat amb salsa remolada
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 35'
16.25
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 235'
20.20
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 40'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Primera línia
Espai que mostra els testimonis, en primera persona, dels ciutadans que viuen més de prop la lluita contra el coronavirus o que fan tot el possible per millorar les condicions de tots els afectats. Així doncs, el programa dona veu al personal sanitari, de neteja, de transports, de serveis d'emergències i seguretat, però també als que treballen en farmàcies, botigues d'alimentació, serveis socials o funeraris.
Altres
Durada: 15'
22.15
Mentre aplaudíem
Un equip de TV3 ha entrat a la Vall d'Hebron, l'hospital que ha atès més malalts de COVID-19 a Catalunya, per mostrar com s'ha viscut des de dins aquest moment tan difícil. Les càmeres han estat testimonis de la feina i l'esforç del personal sanitari i del que això ha suposat a nivell professional i també personal. Alguns dels protagonistes de l'episodi són la Doctora Queralt Ferrer, cardiòloga infantil; la Doctora Anna Suy, ginecòloga de la Pilar, una embarassada amb COVID-19 molt greu; o Ana de Pablos, una infermera d'urgències pediàtriques. (Nou en emissió.)
Documentals
Durada: 60'
23.15
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 100'
00.55
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 305'