Societat

La campanya d’Es Niu supera els 300 menús

La 22a edició de la campanya gastronòmica Es Niu de Palafrugell es va cloure amb més de 300 menús als restaurants del municipi. La campanya, de l’11 d’octubre fins al 3 de novembre, pretenia donar a conèixer es niu, un plat antic palafrugellenc que, inicialment, es feia amb tripa de bacallà, ou dur, peixopalo i patata, i no s’hi posava cap tipus de carn. Amb el temps s’ha anat enriquint i a vegades s’hi afegeix sèpia, aviram de cacera o fins i tot salsitxes.

En aquesta edició, han estat nou els restaurants que han ofert el menú, de 38 euros, i que incloïa un vermut de tres tapes, el plat emblemàtic i les postres: L’Arc, La Xicra i Pa i Raïm, de Palafrugell; El Balcó de Calella, de Calella; el Llafranc, l’Hotel Casamar, La Blanca i la Terrassa Terramar, de Llafranc, i el Clot dels Mussols, de Tamariu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Demanen que la gestió de la Covid es fonamenti en criteris científics

Barcelona

Des d’Olot a l’estratosfera per a Càritas

OLOT

Més de 40.000 milions en finances sostenibles

D’Olot a l’estratosfera per ajudar Càritas

OLOT

Transport públic: l’eina contra el canvi climàtic i la contaminació atmosfèrica

Quarantena preventiva en dos instituts més

GIRONA / SALT

Les restriccions han tornat al mercat de la Devesa

GIRONA

Nova àrea d’urgències a la clínica de Banyoles

BANYOLES

Baixa la sinistralitat a les carreteres de Girona

GIRONA