Necrològiques

Ramon Mateu i Llevadot

Periodista, exdirector del Grup d’Emissores de Catalunya Ràdio i de la CCMA

El periodista Ramon Mateu va morir ahir, dissabte, a l’edat de 61 anys, després de patir una llarga malaltia. Durant la seva dilatada trajectòria professional, va ser director del Grup d’Emissores de Catalunya Ràdio entre el 2009 i el 2012 i va assumir provisionalment la direcció general de la CCMA el setembre del 2010. El maig del 2012 va ser nomenat director d’estratègia i marca de la CCMA. Sota la seva direcció, Catalunya Ràdio va rebre el premi Ondas el 2010, per la cobertura informativa que va fer de les nevades que hi va haver el mateix any.

Abans d’arribar a Catalunya Ràdio, Mateu havia estat delegat del grup d’Antena 3 a Catalunya i director general de nous projectes d’Uniprex, empresa del grup d’Antena 3 que gestiona les cadenes radiofòniques Onda Cero i Europa FM.

Nascut el 1958 a Barcelona, Mateu també va ser subdirector del centre de producció de TVE a Catalunya i director de Radio Nacional de España a Catalunya.

Entre altres càrrecs, també va ocupar la vicepresidència de l’Associació Espanyola de Ràdio Comercial i va ser secretari general de l’Associació Catalana de Ràdio Privada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia